Best Western Århus
Best Western Århus

Nytt Best Western-hotell i Danmark

Best Western åpnet denne uka Best Western The Mayor Hotel i Århus. Hotellet har frem til nå hatt navnet Scandic Plaza Hotel.

Publisert

Hotellet drives igjen av de opprinnelige eierne, familien Evar, og var tidligere driftet under navnet Scandic Plaza Hotel.

Fra mandag 2. februar inngår hotellet i Best Western-kjeden, som har over 4000 individuelt eide hoteller i hele verden.

Høye ambisjoner for hotellet

– Vi har høye ambisjoner for hotellet og starter 2015 med en større renovering og ombygging. Best Western kommer til å bidra med å selge og markedsføre oss over hele verden, men med fokus på de viktige skandinaviske markedene. Dessuten er jeg glad for at hotellets mange stamgjester nå kan nyte godt av alle fordelene i Best Westerns lojalitetsprogram, Best Western Rewards, uttaler deleier og direktør Dina Evar, som ser frem til å samarbeide med Best Western.

Århus.

Århus – et viktig marked

– Det har lenge vært et mål for oss å komme tilbake i Århus, et viktig marked. Vi er overbevist om at hotellet i løpet av kort tid kommer til å være et av de beste i byen. Best Western The Mayor Hotel har et enormt potensial med sentral beliggenhet, spennende utviklingsplaner og ikke minst et stort engasjement fra eiere og ansatte, sier Country Manager for Best Western i Danmark, Søren Nystrøm

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt

"
Powered by Labrador CMS