Hotel Football Manchester United
Hotel Football Manchester United

United-stjerner åpner fotballhotell

De gamle Manchester United-heltene Ryan Giggs og Gary Neville, som også er direktører i GG Hospitality, åpner førstkommende mandag, 2. mars, Hotel Football. Hotellet, klassifisert med fire stjerner, ligger vis-a-vis Uniteds hjemmebane Old Trafford utenfor Manchester.

Publisert

Hotel Football, som åpner mandag 2. mars, ligger like ved Old Trafford. (Foto: Hotel Football)

Med seg på eierlaget har Giggs og Neville også andre United-stjerner; Garys bror Philip, Nicky Butt og Paul Scholes.

Ryan Giggs og Gary Neville har vunnet mange trofeer sammen i Manchester United. Nå åpner de hotell sammen. (Foto: Premierleague.com)

Hotellet satser på kurs og konferanser, men målet er at hotellet skal bli en destinasjon for fans, familier, yrkesreisende og turister.

Hotellet får 133 rom, og både rom og fellesarealene vil selvfølgelig gi et preg av et dette er et fotballhotell.

Eget øl – CF Beer

Cafe Football byr på egetbrygget øl, CF Beer. (Foto: Hotel Football)

På hotellet finner du også Café Football Manchester, der menyen er signert Michael Wignall, kokk med to Michelin-stjerner.

Foto: Hotel Football

Signaturrettene har allerede fått sitt navn; her får du servert The Boss Burger og Café Football Sausage Roll.

På vinmenyen finner du over 20 forskjellige viner fra 10 forskjellige land, men i England står ølet sterkt, og Café Football Manchester vil servere sitt eget øl CF Beer. På drinkmenyen finner du blant annet drinken Red Devil…

Fansen holder hus på hotellet

Her kan du innta måltidet mens du skuer mot Old Trafford. (Foto: Hotel Football)

Dette skal bli United-fansens nye hotellstorstue, og The Old Trafford Supporters Club skal også ha tilhold på hotellet.

– Vi har tilbragt en så stor del av livet vårt på Old Trafford, og setter stor pris på alle som har støtte oss gjennom disse årene. For å være sikker på at hotellet skal være interessant for alle, ikke bare fotballsupportere, samarbeider vi med mange svært spennende folk i hotellbransjen, som skal være med å skape et hotell utenom det vanlige, sier Gary Neville til Hospitalityandcateringnews.com.

Fotballbane og møteplass på taket

"

Under byggeprosessen. "Heaven" med den lille fotballbanen ligger under glasstaket midt på taket av hotellet. Old Trafford ligger like utenfor bildekanten til venstre. (Foto: Hotel Football)

For å ta fotballtemaet helt ut, blir det også en egen liten fotballbane på taket av hotellet – med nydelig utsikt over området sørvest for Manchester sentrum. Dette skal være stedet for spesielle eventer og selskaper for opptil 180 personer, og har fått navnet «Heaven».

Les mer om Heaven her

Vi har tidligere nevnt at det satses på kurs og konferanse. Totalt har hotellet seks møte- og eventrom, som rommer 500 mennesker.

"

Fra ett av rommene på Hotel Football. (Foto: Hotel Football)

Du finner Hotel Football like ved Manchester Uniteds hjemmebane Old Trafford – selvfølgelig på denne adressen: 99 Sir Matt Busby Way, M16 0SZ.

Sir Matt Busby

Skotten Sir Matt Busby (1909 – 1994) regnes sammen med Alex Ferguson som Uniteds største manager gjennom alle tider.

Han spilte selv aktivt på Uniteds kanskje to største erkefiender, Manchester City (1929 – 1936) og Liverpool (1936 – 1940), men var manager for Manchester United på slutten av 1940-tallet, 1950- og 1960-tallet. Som manager vant han fem ligagull, to FA Cup-seire, samt Serievinnercupen (dagens Champions League). Han ble også hardt skadet i den tragiske flyulykken i München i 1958, der 23 mennesker, inkludert åtte United-spillere, omkom.

Les mer Hotelfootball.com

Les mer om Hotel Football på Hospitalityandcateringnews.com

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS