The Thief The Oslo Suite (6)
The Thief The Oslo Suite (6)

Dette er Norges mest romantiske hotell

Dette er Norges mest romantiske hotell – i hvert fall ifølge TripAdvisor. The Thief er også kåret til Oslo beste på TripAdvisors «Travellers Choice 2015».

Publisert

Fra ett av rommene på The Thief. (Foto: Morten Holt)

– Dette er to priser vi setter utrolig høyt. Dette er stemmer fra våre gjester, og det er ingenting vi lytter mer til. Tilbakemeldingene fra besøkende er de viktigste rettesnorene vi har, og gir stor motivasjon til hele tiden å forbedre oss, sier hotelldirektør Jarle Moen.

Anmeldelser fra gjestene

Fra restauranten Fru K på The Thief. (Foto: Marte Garmann)

«Travellers Choice» deles ut til et fåtall av de beste av hotellene på TripAdvisor, basert på anmeldelser fra millioner av reisende hvert år.

Hotelldirektør på The Thief, Jarle Moen. (Foto: Arkiv)

– På The Thief oppfordres alle gjester til å benytte seg av TripAdvisor, til glede for både andre gjester og medarbeiderne på hotellet. TripAdvisor har etablert seg som en viktig og god guide for alle reisende, men også for oss internt. Tilbakemeldingene vi får gjør oss trygge på hva vi skal fortsette med, og på hvilke områder vi kan strekke oss enda lenger, sier kommunikasjonssjef Siri Løining Kolderup.

Mange priser i løpet av to år

Prisene kommer bare et par uker etter at den norske reiselivsbransjens utropte The Thief til Årets Hotell under Grand Travel Award 8. januar.

Internasjonalt har det også vanket flere priser så langt i år. Det anerkjente tyske reiselivsmagasinet Geo Saison GEO SAISON har nylig kåret The Thief til Europas Beste Designhotell i 2015, og under Europe Hotel Awards i London denne uka ble The Thief kåret til beste femstjerners hotell i Norge.

Les også: Ønsker velkommen til luksus på The Thief (fra åpningen januar 2013)

I det gode selskap

"

The Brit Suite på The Thief. (Foto: Birgit Fauske)

– Vi er stolte av å være i selskap med så mange gode hoteller i både de norske og internasjonale kåringene. Det pågår mye spennende i bransjen og hotellopplevelsen er i utvikling. Disse prisene skjerper konkurransen og gjør oss alle bedre, konstaterer hotelldirektør Moen.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS