Cruise luksusekspedisjoner
Cruise luksusekspedisjoner

Ny cruisetrend: Luksusekspedisjoner utenfor allfarvei

Kombinasjonen med eventyr utenfor allfarvei og luksuriøs komfort er en av de heteste trendene i cruiseindustrien akkurat nå.

Publisert

Luksuscruise utenfor allfarvei.

Tenk deg at du smetter mellom isfjellene i Antarktis i en gummibåt, at du besøker en Inuit-landsby på Grønland eller at du snorkler med sjøløver på Galapagos-øyene. Deretter kan du, etter en dag fylt av eventyr, trekke deg tilbake til et behagelig luksusekspedisjonsskip og tilbringe en behagelig aften med å spise gourmetmat eller ta en avslappende spabehandling.

Sibir, Antarktis, Arktis og Mikronesia

Silversea Expeditions er tidlig ute med tre ekspedisjonsskip som seiler til eksotiske destinasjoner som Sibir, Arktis og Mikronesia.

– Vi opplever en raskt stigende interesse for de spesielle reiserutene Silversea Expeditions tilbyr. Reisende ønsker å utforske unike og fjerntliggende hjørner av verden, mens de samtidig vil bo i behagelige omgivelser og oppleve mat i verdensklasse. Ekspedisjonsskipene våre appellerer til erfarne reisende som vil ha det absolutt beste av alt på sitt cruise, sier Thomas Harrison, Silverseas salgssjef for Norden.

Personlig service og lokal mat

Med plass til bare 100 til 132 gjester, tilbyr Silverseas tre ekspedisjonsskip gjestene personlig service og gode muligheter for å bli kjent med andre reisende.

Mat og drikke er inkludert i prisen, fra cocktailer før middag, til romservice og minibaren, som suitens butler sørger for at er fylt av gjestens favorittdrikke. Maten er inspirert av det lokale kjøkkenet og ingredienser, så du trenger ikke bli overrasket hvis kokken serverer hummer som er fanget tidligere samme dag på reisemålet.

Silver Discoverer.

Alle suitene har havutsikt, og mange har en teakbalkong – et perfekt sted å nyte et kaldt glass champagne på slutten av dagen.

Litt om båtene

Silver Discoverer er det nyeste skipet i Silversea-flåten. Skipet satt i drift i april 2014 og seiler til Russlands fjerne øst, Alaska, Sørøst-Asia og nordvestlige Australia. Blant høydepunktene er Australias skjulte skatt, Yje Kimberley, med eldgammel klippekunst, saltvannskrokodiller og den majestetiske King George-fossen.

Silver Explorer er spesialbygd for å gli gjennom isen mot steder som sjeldent oppsøkes av mennesker. Skipets reiseruter omfatter begge polområdene på jorden: Antarktisom vinteren og Arktis om sommeren.

Silver Explorer.

Silver Galapagos seiler hele året på to forskjellige reiseruter ved Galapagos i Stillegavet utenfor kysten av Ecuador, et av verdens mest avsidesliggende steder som huser en unik flora og fauna.

Unike kystopplevelser

På alle Silversea Expeditions-reiser har et team med erfarne guider og foredragsholdere ansvaret for å lede ekspedisjoner inn til kysten, og disse er laget for å gi gjestene god kunnskap om lokal natur og kultur. Ekspedisjonsteamet har eksperter innen felt som marinbiologi, historie og antropologi, og alle har grundig kunnskap om destinasjonene. Ekspedisjonene til kysten gjøres vanligvis ombord gummibåter og kan også inneholder gåturer, snorkling og dykking, heter det i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS