NHO Reiseliv HMSkurs Foto Per Thrana
NHO Reiseliv HMSkurs Foto Per Thrana

Spesialtilpasset HMS-kurs for reiselivet

NHO Reiseliv tilbyr et nytt grunnkurs i arbeidsmiljø som retter seg mot verneombud, AMU-representanter og andre som jobber med HMS i reiselivet. Kurset er utviklet i samarbeid med Fellesforbundet, og er hovedsakelig nettbasert.

Publisert

NHO Reiseliv arrangerer 10 HMS-kurs i løpet av 2015. (Foto: Per Thrana)

Kurset innbyr til refleksjon om hvordan ledere, verneombud og ansatte i virksomheten i samarbeid kan utvikle et godt arbeidsmiljø. Et godt arbeidsmiljø skaper gode arbeidsplasser, mindre sykefravær, en positiv bedriftskultur og bedre lønnsomhet i virksomheten.

Deltakerne på HMS-kurset gjennomgår først en spesialtilpasset e-læringsmodul og avslutter opplæringen med en samling som går over én dag.

10 samlinger

I alt skal det gjennomføres 10 samlinger rundt om i landet i år:

- Oslo/Skjetten 23. februar - Tromsø 3. mars - Bergen 3. mars - Trondheim 8. april - Kristiansand 14. april - Bergen 8. september - Tromsø 22. september - Kristiansand 22. september - Trondheim 20. oktober- Skjetten 20. oktober

– Når du har meldt deg på en samling, får du en velkomstepost med informasjon om kurset og tilgang til e-læringsverktøyet. Da har du tiden frem til samlingen å fullføre nettdelen av kurset. Nettopplæringen er hensiktsmessig delt opp i emner, og du kan når som helst ta en pause for så å starte på igjen senere, forklarer bedriftsrådgiver Hilde Mannsåker i NHO Reiseliv.

Introduksjonsvideoer, teori, praktiske oppgaver og ulike tester

Det todelte HMS-kurset består av blant annet introduksjonsvideoer, teori, praktiske oppgaver og ulike tester.

–Ettersom deltakerne kan gjennomføre hoveddelen av grunnopplæringen via NHO Reiselivs e-læringsmodul, sparer de kostbar tid og utgifter knyttet til reise og overnatting, sier bedriftsrådgiver Mannsåker.

Her kan du lese mer om kurset

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS