2080.no OleHenrikEftedal_TorTeigen_GiskeHeleneDaviknes_SiljeMereteHaugen_SteinarLarsen_jpg.jpeg
2080.no OleHenrikEftedal_TorTeigen_GiskeHeleneDaviknes_SiljeMereteHaugen_SteinarLarsen_jpg.jpeg

Stor Thon-avtale for 2080.no

Thon Hotels har valgt 2080.no som sin leverandør av kjøkken -og serveringsutstyr, samt små-teknisk for de neste tre årene – med opsjon på ytterligere to år. Avtalen gjelder fra i dag, 1. juli 2015.

Publisert

Ole Henrik Eftedal, Tor Teigen, Giske Helene Daviknes, Silje Merete Haugen og daglig leder Steinar Larsen i 2080.no er storfornøyd med den nye storavtalen med Thon Hotels.

– Vi er meget stolte av å kunne annonsere at vi er Thon Gruppens leverandør på kjøkken- og serveringsutstyr neste fem år (3+2). Vi blir leverandør til Thon Hotels 67 hoteller og Resthon sine 12 etablissementer, sier gründer og partner i 2080.no, Ole Henrik Eftedal.

Europeiske kvalitetsleverandører

«Kvalitet, merkevarer og personlig engasjement, og selvfølgelig konkurransedyktige priser, er hovedgrunn til at Thon har valgt 2080.no som sin leverandør av kjøkken -og serveringsutstyr, samt småteknisk for de neste fem årene. 2080.no leverer blant annet merkevarer fra store europeiske kvalitetsleverandører. Dette er en tankegang Thon ønsker velkommen», heter det i en pressemelding fra Thon Hotels og 2080.no.

Helhetlig konsept

– Thon Hotels er en hotellkjede som satser på mat, matkultur og matkonsepter, og 2080.no passer perfekt inn som leverandør til oss. Vi trengte noen som kunne levere det beste til oss og tenke som oss, og 2080.no har tilbudt et helhetlig konsept som innfrir alle våre ønsker, krav og behov på leveranser til Thon, sier F&B-sjef i Thon Hotels, Martin Land i pressemeldingen.

Han forteller videre at samarbeidet vil være tosidig; på den ene siden et strømlinjeformet, definert plankjøp og på den andre en aktiv konseptutvikling.

Kategoriansvarlig Innkjøp i Olav Thon Gruppen,Jonas Karlsson

Bredere produktsortiment

Vi hadde en tydelig strategi på at vi ønsket å spisse vårt produktsortiment, samt øke kvaliteten på produktene. Vi har stor tro på at 2080.no er riktig leverandør for å ivareta denne strategien sier Jonas Chr. Karlsson, kategoriansvarlig Innkjøp i Olav Thon Gruppen.

– Når nå 2080.no kommer med et langt bredere produktsortiment, ikke minst spekket med kvalitetsmerker innen porselen som SPAL og den tyske trioen Bauscher, Tafelstern og Schönwald, og WMF på alt av glass og bestikk, var dette alle viktige elementer for at vi valgte 2080, legger Land til.

Vil være banebrytende

Salgs- og produktansvarlig i 2080.no, Silje-Merete Haugen forteller at digitalt plankjøp via egen nettbutikk, 2080.no, skaper en enklere og mer effektivt innkjøpsprosess for alle innen kjøkken og servering i Thon-systemet.

– 2080.no vil alltid være den som er driveren og først ute i storkjøkkenbransjen. Vi var først ute med netthandel og åpne priser, har vært innovative og har fått nyttig erfaring, sier Haugen.

Innovative

Med overgang fra tradisjonelldrevet salg av småutstyr til netthandel for snart fem år siden, har vi dreid konseptet ut fra den erfaring vi har hatt, og har nå et meget sterkt og helhetlig konsept, sier Ole Henrik Eftedal.

"

Gründer og partner i 2080.no, Ole Henrik Eftedal. (Foto: Arkiv)

– Det er derfor meget hyggelig at Thon Hotels har valgt oss som sin videre samarbeidspartner inne kjøkken- og serveringsutstyr, det gir oss en voldsom energi å fortsette å utvikle konsepter og være innovative sammen med en så solid og markedsledende aktør som Thon Hotels, legger Eftedal til.

– Thon Hotels representerer det tradisjonsrike, historiske samt det moderne og innovative. Det skal vi være med å underbygge og det blir meget interessant å jobbe med Thon fremover, kommenterer daglig leder i 2080.no, Steinar Larsen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS