Kristiansand Sommer på Torvet2
Kristiansand Sommer på Torvet2

Restauranter bak «Sommer på Torvet» i Kristiansand

Fire restauranter ved Torvet i Kristiansand hadde for åtte år siden et mål om å lage en fast tradisjon på torget i byen i sommerukene. Og «Sommer på Torvet» har blitt en suksess, med rundt 3000 mennesker innom hver kveld.

Publisert

Sommer på Torvet i Kristiansand samler både lokalbefolkning og tilreisende i sommerukene.

– Vi satte oss høye mål: «Å lage en tradisjon som blir lagt merke til, som skaper gode opplevelser for fastboende og tilreisende, gjøre Kristiansand til en bedre sommerby, øke handel og aktivitet i kvadraturen…», står det skrevet i konseptbeskrivelsen og søknaden til kommunen fra 2008, opplyser Henning Ross Vestavik hos restauranten Jonas B. Gundersen.

Fire restauranter bak arrangementet

– Dette har vi fått til, og nå gleder vi oss til 2015-sesongen. Hver kveld er rundt 3000 mennesker innom torvet. Her møtes unge og voksne, turister og fastboende til latter, sang og godt selskap. Konseptet er det samme: Glede, hygge og fri entré, melder han videre.

«Sommer på Torvet» er et stort arrangement, som gjøres mulig ved at fire restauranter (Herlig land, Glipp, Slakter Sørensen og Jonas B. Gundersen) samarbeider og løfter prosjektet sammen.

Sommerkonserter på torsdager

Liv og røre på torget i Kristiansand i sommer.

Hver torsdag fra 25. juni til 13. august inviteres det til sommerkonserter med allsang, hygge og den beste sommermusikken, live fra scenen.

– På scenen i år står de vi mener er de beste coverbandene på Sørlandet, «Playmood» og «RadioJam». Kjente og kjære gjesteartister vil være med på scenen. 2. juli kommer blant annet Askil Holm, artisten som fikk hele torvet med på allsang i fjor, sier Vestavik.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS