SkiStar Hemsedal alpin lodge
SkiStar Hemsedal alpin lodge

Storsatsing for SkiStar i Hemsedal

Hemsedal kan forvente seg et stort løft når et av SkiStars største byggeprosjekter står klart for skigjestene når sesongen 2016/17 settes i gang. Byggeprosjektet vil beløpe seg til rundt 300 millioner norske kroner.

Publisert

Illustrasjon av den nye alpin-lodgen i Hemsedal, som skal åpnes til sesongen  2016-17.

Den nye alpin-lodgen får beliggenhet omtrent 50 meter fra nærmeste heis med fullverdig ski in/ski-out med preparert bakke frem til 100 nye utleieenheter.

Lodgen får til sammen rundt 600 senger, og arealet blir på ca. 14 000 kvadratmeter – inkludert garasje, skistaller, arealer for restaurant, butikk, barnepass og aktiviteter.

Les også: Hemsedals skihotell i ny drakt (publisert april 2015)

Trenger flere sengeplasser

"

– Vi har en god vinter bak oss, men trenger flere attraktive sengeplasser for å tiltrekke oss skigjester fra nye markeder. Dette prosjektet er viktig for videre vekst i Hemsedal. Enhetene er noe mindre enn i den eksisterende alpin-lodgen. Det for å tiltrekke oss blant annet chartergjester som flyr inn via Fagernes Lufthavn Leirin, sier Andreas Smith-Erichsen, daglig leder for SkiStar Hemsedal.

Ringvirkninger for hele Hemsedal

– Vi tror dette vil skape positive ringvirkninger for hele Hemsedal og er viktig for videre vekst i destinasjonen. Den nye alpin-lodgen skal komme i tillegg til de drøyt 6000 sengene vi allerede har i SkiStar Booking i Hemsedal, sier Smith-Erichsen i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS