Taste Store Hamar
Taste Store Hamar

Suksess for Taste Store på Hamar

Folk strømmet til for å overvære nyåpningen av Byggmakker Skattum forrige nylig. Et av høydepunktene var demonstrasjon av damp- og sousvide-ovner på AEGs eget kjøkken.

Publisert

Taste Store på Hamar ble en dampende suksess.

– Nyåpningen ble en stor suksess, særlig på AEG-kjøkkenet. Det viser seg at folk er svært nysgjerrige på damp- og sousvide – alt fra hvordan man bruker ovnene og hvordan man faktisk kan klare å tilberede restaurantliknende opplevelser hjemme på sitt eget kjøkken, sier distriktssjef Richard Solberg i AEG-Electrolux Norge i en pressemelding.

Mulighetene med damp

Hele byggevarehuset hos Byggmakker Skattum er bygget om. All innredning er skiftet ut, avdelinger er flyttet på og utstillingsmiljøene er mer funksjonelle enn tidligere. Selv var Solberg til stede for å lære folk om fordelene og mulighetene som ligger i damp.

– Vi snakket med folk i alle aldersgrupper, både unge og nyetablerte til godt voksne mennesker som bygger nytt kjøkken. Ingen av dem vi snakket med hadde prøvd damp før, så det var veldig moro å kunne lære folk nye nytt, sier Solberg.

Holdt kurs medmesterkokker

Bak grytene sto kokkelandslagets egen manager Jostein Medhus sammen med en assistent fra Kulinarisk Akademi. Sammen serverte de sousvide-behandlet fisk og kylling til nysgjerrige gjester.

– Disse kokkene er vant til å holde kurs og forklarte seg meget godt til våre kunder – både om tilberedning av mat og om AEG-produktene. Det var moro å se at så mange samlet seg rundt demokjøkkenet da kokkene laget mat, sier Svein Myrtrøen som er salgsleder for kjøkkenavdelinger hos Byggmakker.

Fikk mye ros

Nyåpningen ble annonsert både i lokalaviser og mot eksisterende kunder. På åpningsdagen lørdag hadde varehuset 227 betalende kunder, som er en økning på 3,5 prosent fra i fjor. Omsetningen denne dagen hadde en økning på 6,6 prosent mot 2014.

–Vi fikk svært gode tilbakemeldinger, både på arrangementet og produktene. De som allerede hadde kjøpt AEGs sousvide kombidamper ble overbevist om at de har bestilt riktig produkt.

Powered by Labrador CMS