Scandic lojalitetsprogram Malin Åkesson og Henrik Adinger
Scandic lojalitetsprogram Malin Åkesson og Henrik Adinger

Ble medlem nummer 1,5 million i Scandic Friends

Scandics lojalitetsprogram Scandic Friends  har nå 1,5 millioner medlemmer. Jubileumsmedlemmet er Henrik Adinger fra Värnamo i Sverige, som blant annet premieres med en natt på det mobile hotellrommet Scandic To Go.

Publisert

Jubileumsmedlemmet Henrik Adinger fra Värnamo i Sverige sammen med hotelldirektøren på Scandic Kungens Kurva i Stockholm, Malin Åkesson.

Han ble overrasket med blomster da han ankom Scandic Kungens Kurva i Stockholm onsdag kveld.

Lojalitetsprogrammet Scandic Friends, som ble lansert i 2008, har de siste sju årene utviklet seg med en rekke fordeler, og fått hele 1,5 millioner medlemmer.

Ble feiret

Onsdag kveld ble Henrik Adinger feiret som medlem nummer 1,5 million. Da han sjekket inn på Scandic Kungens Kurva, ble han feiret og ønsket velkommen med blomster av hotelldirektør Malin Åkesson.

Gjennom hele mai kommer Scandic til å fortsette feiringen av programmet sammen med medlemmer og kunder på nesten 230 hotell rundt om i Norden, Belgia, Polen og Tyskland.

Trodde først det var en spøk

Adinger trodde først det var noen som spøkte med han da han ble møtt av hotelldirektøren da han sjekket inn på Kungens Kurva.

– Jeg ble veldig overrasket, og trodde først det var en spøk! Jeg reiser en del i jobben og for meg er det viktig med effektivitet. Det får jeg hos Scandic. Det er lett å booke, og man får god verdi for pengene. Ofte får man faktisk mer enn det man betaler for. Jeg gleder meg til å bo på flere hoteller og bruke mitt nye stamgjestkort, sier Henrik Adinger.

14 000 medarbeidere

– Hver dag jobber alle våre 14 000 medarbeidere med å gi våre gjester et kundetilbud og service i verdensklasse. At vi i dag har 1,5 millioner medlemmer i vårt lojalitetsprogram gjenspeiler den servicen vi gir til våre kunder. Jeg kan også med glede konstatere at i prinsippet 100 prosent av de kundene som tidligere var medlemmer i Ricas lojalitetsprogram, har valgt å gå over i Scandic Friends, dette viser styrken i vårt kundetilbud og programmet, sier Frank Fiskers, konsernsjef for Scandic Hotels.

Flere nivåer

«Scandic Friends lojalitetsprogram har fire medlemsnivåer – 1st, 2nd, 3rd og Top floor, som baseres på antall hotellovernattinger de siste 12 månedene. Alle stamgjester får dagsfersk avis, poeng og frinetter, stamgjestkvelder, rabatt på restauranter og hotelshop, samt gode tilbud i helger og ferier. Mange aktiviteter gjennomføres på lokalt nivå der respektive hotell gjennomfører unike aktiviteter og inviterer sine egne stamgjester. I tillegg tilbys det skreddersydde kundetilbud som blant annet konsertbilletter», heter det i en pressemelding fra Scandic Hotels.

Scandic Hotels

* Scandic Hotels har 230 hoteller fordelt på nærmere 42 000 hotellrom i sju land og 14 000 medarbeidere.

* Scandic Friends er Nordens største lojalitetsprogram innen hotellbransjen med 1,5 millioner medlemmer.

* En ansvarlig drift er en del av Scandics DN, og Scandic er utnevnt til «best hotel brand» i Norden (BDRC 2014)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS