Fazer Sjøfartsbygningen1
Fazer Sjøfartsbygningen1

Fazer på plass i Sjøfartsbygningen

Fazer Food Services har åpnet personalrestaurant med tilhørende tilleggstjenester hos Sjøfartsbygningen under konsept og merkenavnet Wilberg.

Publisert

Kjøkkensjef Magnus Sundin og hans team jobber med mange spennende konsepter i Sjøfartsbygningen.

Rett etter påske serverte Wilberg for første gang ansatte og gjester fra blant annet Kreftforeningen og Group M i nyoppussede lokaler i Kongens gate 6 i Oslo.

Tar utgangspunkt i sesong

«I tillegg til å servere lunsj, gjeste- og møtemat og frukt driver vi også en egen kaffebar i bygget. All mat som serveres er laget fra bunnen av med ferske og gode råvarer, der variasjon og sortiment tar utgangspunkt i sesong. Vårt tilbud fokuserer på gjestenes behov hele dagen – ikke bare til lunsj», heter det i en pressemelding.

Brettløst i serveringsområdet

Club Sjøfartsstyle!

Kjøkkensjef Magnus Sundin og hans team jobber med mange spennende konsepter, og presenterer noe nytt innen kantinebransjen.

Blant annet er det et brettløst «samfunn» i serveringsområdet, og varmmaten presenteres ferdig porsjonert og lagt opp på tallerkenen. Alt for å skape en restaurantfølelse.

«Teamet på kjøkkenet har et meget godt øye for detaljer, og er bevisste at deres gjester også «spiser med øynene». Kjøkkenet har allerede mottatt strålende tilbakemeldinger, og gleder seg til og fortsatt glede gjestene med god mat og service», heter det i pressemeldingen fra Fazer Food Services.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS