Nortura NHO Reiseliv Innkjøpskjeden
Nortura NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Nortura Proff fremmer kokkefaget og bidrar til utvikling

Nortura Proff er kåret til den beste leverandøren av mat i 2014 av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.  Juryen er blant annet meget fornøyd med det arbeidet Nortura Proff gjør for å fremme kokkefaget og bidrar til utvikling både på topp og bredde

Publisert

Foto: Odd Roar Lange

«Våre medlemmer var klart mest fornøyd med Nortura Proff under leverandørundersøkelsen, på varenes kvalitet, leveranse og oppfølging på det enkelte medlem. Nortura har i 2014 prioritert oppfølgingen av våre medlemmer», lyder juryens begrunnelse.

Nortura Proff er en av Innkjøpskjedens viktigste samarbeidspartnere innenfor varegruppen mat, og som ledende innenfor varegruppen har de tatt en unik posisjon for å utvikle tilbudet i Norge.

Fremmer kokkefaget

Videre sier juryen at NHO Innkjøpskjeden er meget fornøyd med det arbeidet Nortura Proff gjør for å fremme kokkefaget og bidrar til utvikling både på topp og bredde.

Foruten å ha noen av landets fremste merkevarer på menyen, tilbyr Nortura Proff også en rekke spesialprodukter, som blant annet økologiske produkter og produkter med lokal tilknytning.

Størst verdiøkning

Nortura Proff hadde størst verdiøkning hos Innkjøpskjeden i 2014 med en vekst på ti prosent. Nortura Proff er NHO Reiseliv Innkjøpskjeden sin største leverandør av kjøtt og eggprodukter.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS