eventum_Team
eventum_Team

Ny markedsplass for selskap og møterom

Eventum er et nytt forholdsvis nytt selskap fungerer som en markedsplass for selskap (inkludert bevertning) og møterom. – Dette er en ny måte å formidle selskap på, sier daglig leder Jin Ha.

Publisert

Eventum.no vokser, og har nå fem fulltidsansatte.

– Vi startet selskapet i 2013, har fått full støtte fra Innovasjon Norge, og har dessuten hentet penger i to emisjoner fra private investorer. Nettsiden kom først opp i 2014 med 10 lokaler. Deretter ble flere lokaler hentet inn i løpet av fjoråret. Nå har vi over 230 lokaler i Oslo-regionen, der vi har holdt oss så langt, og der vi nå har god fart og mange fornøyde kunder, både utleiere og arrangører, sier daglig leder Jin Ha, som nå styrer et selskap med sju ansatte, der fem av dem arbeider fulltid.

Fra Oslo til hele landet?

Jin Ha er daglig leder for Eventum.no.

– Hva er planene fremover?

– Vi har nå fått bevist at vi har et konsept som fungerer, og samtidig fått en solid posisjon i Oslo-regionen med omtrent 250 lokaler. Vi er nå i prosess med å hente penger for å ekspandere. Vi er nå på investorjakt, og når dette er gjennomført skal vi begynne å ekspandere geografisk. I første omgang vil vi aktivt gå inn i storbyene, men vi ønsker oss samarbeidspartnere over hele landet.

Les mer på Eventum.no

– Risikofritt

– Dette er rett og slett en helt ny måte å formidle selskap på, og i tillegg til større profesjonelle aktører, har vi også flere gårder, dansestudio og samfunnshus som samarbeidspartnere, som før gjerne ikke har hatt noe markedsføringsbudsjett, men som nå får profilert seg uten noen risiko.

– Modellen vår gjør det 100 prosent risikofritt for utleiere å bli med. Vi tar utelukkende provisjon ved gjennomførte arrangementer vi har formidlet. Så selv de som klarer å fylle det aller meste selv, blir med for å fylle tomrommene i kalenderen.

Her kan du se linken til selskapslokalene

Her kan du se linken til møterommene

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS