The Well Canica Jungle Sauna_06_Final
The Well Canica Jungle Sauna_06_Final

Skal bli Nordens ledende spa- og velværesenter

10 500 kvadratmeter med jungelsauna, tyrisk hamam, safari lounge, nordlys sauna og japansk onsen. The Well på Sofiemyr tar sikte på å bli Nordens ledende spa- og velværesenter. – Vi skal sette Norge på det internasjonale spa- og velværekartet, sier prosjektleder Thomas Gundersen om anlegget, som åpnes i desember 2015.

Publisert

Fra resepsjonsområdet på The Well på Sofiemyr.

Kongeveien Eiendom, et selskap i Canica-systemet, har investert over 300 millioner kroner i det som skal bli Norges største spa-anlegg.

– Noe helt nytt

Jungelbadstue.

– Over hele verden har man gjennom århundrer hatt ulike tradisjoner og metoder for å utnytte varme og vann til avslapning og nytelse. Metodene varierer, men på The Well er målet å samle ulike lands tradisjoner og uttrykk under ett tak. Norden har mange tradisjonelle hotell med spa- og badeanlegg, men vårt spa- og velværesenter blir noe helt nytt, sier prosjektleder Thomas Gundersen i en pressemelding.

Restaurant med 250 sitteplasser

The Well åpner i desember 2015.

Med sine 15 badstuer, 11 bassenger og kulper, sin særegne arkitektur og tematikk vil The Well skape en verden av velvære, inkludert en egen restaurant med 250 sitteplasser og stor uteservering.

– Vi skal være et overkommelig tilbud for alle som setter pris på litt velvære og trenger å komme til hektene igjen etter en travel hverdag. Man kjøper et dagspass og får hvilepuls med på kjøpet, sier pre opening-manager Mikael Eliassen.

20 minutter fra Oslo

Japansk meditasjonsrom.

The Well har et mål på over 100 000 gjester årlig, og vil hovedsakelig rette seg mot Stor-Oslo og nærområdet. Anlegget er tilgjengelig med kollektivt, og åpent syv dager i uken.

– Vi er 20 minutter fra Oslo med privatbil og omtrent det samme med kollektivtransport, forteller Thomas Gundersen.

På let etter 160 ansatte

Steamrom.

Nå begynner jakten på de 160 personlighetene som skal sørge for at det unike spa- og velværesenteret holder et internasjonalt servicenivå.

Det er brukt mye tid på å kvalitetssikre at gjestene skal få en behagelig helhetsopplevelse. Uten avbrudd skal man kunne bevege seg fra den ene visuelle og sanselige oasen til den neste. Før helgen startet jakten på de 160 ansatte som skal drifte The Well: Terapeuter, verter, vertinner, renholdere, resepsjonister, hudterapeuter, kokker, hovmester, husøkonom, og en rekke andre funksjoner.

– Vi ser etter de som har lyst til å være med på å skape spa-historie, lage unike opplevelser, og har gode samarbeidsevner. Til våre 25 behandlingsrom trenger vi blant annet hudterapeuter, massører, thai-massører, manikyrister. Vi skal også ha en egen hamam-mester, forteller Gundersen.

Kontinental oase

Hamam relaxrom.

Det kan utføres baderitualer på tre plan. Man kan kjøle seg ned i isvannskulpen, eller slappe av i varmtvannsgrotten, ta steam-badstue eller finsk sauna før man dusjer i det spektakulære fossefallet. Det er spesialbygd en nordlys-sauna, to etasjers blockhaus-sauna, dusjgrotte, jungel-sauna og en stor aufguss-sauna der det blir gjennomført ulike badstueritualer gjennom hele dagen.

I det enorme massasje­bassenget kan man nyte ulike massasjeeffekter fra vannstrømmer, bobler og dyser. De ulike saunaene og badefasilitetene byr på forskjellige temperaturer og fuktighetsnivåer som vil oppleves ulikt og gi forskjellig effekt. I tilknytning til badeanlegget vil det også være en stor separat spa-behandlingsavdeling der man kan få en rekke tradisjonelle og utradisjonelle spa-behandlinger.

Orientalsk oase

Hamam.

The Well vil ha et eget hamam. Varme, damp, skrubb og massasje er hjørnesteinene i det tyrkiske badet. Ritualet var populært i det gamle Romerriket.

Derfra ble ritualet spredd videre til den arabiske verden. Den tradisjonelle, oppvarmede hamambenken tilknyttet egen steambadstue, dusjer, behandlingsbenker og relaxrom er en av mange unike installasjoner på The Well.

Japansk sone

Japansk rom med åpen ild.

Den øverste avdelingen er viet Østen, med egen steam-badsstue, peisrom og utendørs japansk hage, samt et onsen, et tradisjonelt japansk varmt basseng.

En dusjopplevelse utover det vanlige blir det å stå under rennende vann foran store vindusflater og se utover den nydelige japanske hagen som har blitt opparbeidet. Den påkostede meditasjonsbadstuen skal transportere gjestene til en mer avslappet mental tilstand.

Uteområde

Behandlingsrom på The Well.

På uteområ det finnes flere boblebad, badstuer som bygges i en rustikk stil blant fjellrabber og furutrær, solterrasse og uteservering. Spa- og velværesenteret inneholder restaurant med varierte og smakfulle menyer. Mat og drikke er en viktig del av totalopplevelsen.

The Well

* Åpnes i desember 2015

* Skal bli Nordens ledende spa- og velværesenter

* Heleid av Kongeveien Eiendom AS, et selskap i Canica-systemet.

* Anlegget er under bygging på Kolbotn like utenfor Oslo, og med sine 10 500 kvadratmeter vil det tilby unike utendørs og innendørs spa- og badeopplevelser.

* Det eksklusive velværekonseptet inkluderer blant annet tyrkisk hamam, japansk avdeling, grottedusj, rhassoul og jungelsauna.

* Vil få egen restaurant med 250 sitteplasser og stor uteservering.

* Med sine 15 badstuer, 11 bassenger og kulper, sin særegne arkitektur og tematikk vil The Well skape en verden av velvære og samtidig sette Norge på det internasjonale spa- og velværekartet.

Les mer på Thewell.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS