Pop House Hotel Stockholm1

Abba-hotell blir BW Premier Collection-hotell

Sverige var det første landet som fikk et BW Premier Collection-hotell i form av Mäster Johan i Malmö. Nå har landet også sikret seg det andre hotellet i verden i dette brandet. Pop House Hotel i Stockholm, som frem til nå har hatt navnet Melody Hotel, eies av blant andre av tidligere Abba-medlem Björn Ulvaeus.

Publisert

Melody Hotel i Stockholm blir Pop House Hotel og det andre hotellet i BW Premier Collection. Omprofileringen skjer i påskeuka, mandag 30. mars.

Pop House Hotel er et moderne boutique-hotell på Djurgården i Stockholm med 49 designrom og suiter, samt restaurant og bar. Siden åpningen i 2013 har hotellet lykkes med å klatre til en topp-2 plassering på TripAdvisors ranking av Stockholm-hoteller.

Pop House Hotel (tidligere Melody Hotel) som via Pop House Sweden eies av Björn Ulvaeus, Pelle Lindberg og Conni Jonsson, blir BW Premier Collection allerede i neste uke.

Mandag 30. mars blir hotellet en del av Best Westerns nye soft brand, BW Premier Collection, og blir dermed Stockholms første og verdens andre BW Premier Collection hotell.

Abba The Museum er nærmeste nabo

Pop House Hotel.

Midt i Sveriges mest besøkte turiststrøk med Skansen, Göna Lund og Cirkus rett rundt hjørnet, ligger eiendommen Konsthallen 2, som huser ABBA The Museum, Swedish Music Hall of Fame, samt Pop House Hotel.

Trikken fra Sergelstorg gjør transporten til Pop House Hotel trygg, rask og smidig. Fergen fra Slussen/Gamla Stan er også en koselig og mye brukt transportmåte.

– Vår målsetning er helt og fullt å integrere samarbeidet mellom, ABBA The Museum, Swedish Music Hall of Fame Pop House Hotel for å fullføre visjonen om et Musikkens Hus i Stockholm, sier Björn Ulvaeus.

Styrke Pop House Hotel nasjonalt og internasjonalt

Siden åpningen har over 600 000 personer besøkt ABBA The Museum som ligger i samme bygning. Vi håper at BW Premier Collection skal hjelpe oss med å styrke Pop House Hotel nasjonalt og internasjonalt, fortsetter Ulvaeus.

– Vi håper og tror at BW Premier Collection passer bra for oss da det er viktig å beholde vårt eget varemerke, men vi ser likevel at vi blir for små i det store markedet. At vi får dra nytte av Best Westerns distribusjonskanaler vil være til stor nytte for oss, sier Pelle Lindberg, deleier i Pop House Sweden og Pop House Hotel.

De to første i Sverige

Sjefen for Best Western Scandinavia, Johan Kukacka, sikret seg også verdens andre BW Premier Collection-hotell. (Foto: Morten Holt

– Pop House Hotel er et fantastisk trivelig produkt, som vi ser frem til å begynne å arbeide med. Det er morsomt at vi i Sverige har klart å få både det første og det nest første BW Premier Collection-hotellene i verden, sier Johan Kukacka, som leder Best Western Scandinavia.

Les også: Mäster Johan - verdens første BW Premier Collection-hotell (publisert desember 2014)

BW Collection

For å få bli et BW Premier Collection hotell kreves det at hotellet er minst 4-stjerners og er høyt ranket på TripAdvisor. Hotellet skal være sentralt plassert i en storby eller være et førsteklasses resort-hotell.

BW Premier Collections hotell kommer til å være bookbare i Best Westerns bookingkanaler, og medlemmer i Best Western Rewards får bonuspoeng på disse hotell.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS