Nordic Choice Hotels Beste arbeidsplass GreatPlacetoWorkNorge
Nordic Choice Hotels Beste arbeidsplass GreatPlacetoWorkNorge

Gjevt å arbeide i Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels er kåret til Norges beste arbeidsplass i reiselivsbransjen, og Norges niende beste arbeidsplass i alle bransjer. Prisen deles ut av Great Place to Work – med bakgrunn i verdens største arbeidsplass-studie, som gjennomføres årlig i 45 land.

Publisert

Pouria Ruhi, Karin Sjögren, Hanne Corneliussen og Mathilde Vik Magnussen er stolte over at Nordic Choice Hotels er kåret til Norges beste arbeidsplass i reiselivsbransjen.

– Dette er utrolig gøy og en fin anerkjennelse av at det målbevisste arbeidet vi gjør i Nordic Choice Hotels er rett vei å gå. Vi mener den beste måten å utvikle personalet på er å arbeide inkluderende og med et stort fokus på mangfold. Det gjør at vårt personale vokser og at vi dermed skaper de beste forutsetningene for at våre hotellgjester skal få en uforglemmelig opplevelse når de besøker oss, sier HR-direktør i Nordic Choice, Tone Odvold Ålhus.

Great Place to Work

Norges Beste Arbeidsplass er en pris som deles ut av Great Place to Work. Selskapet gjennomfører årlig verdens største studie av arbeidsplasser.

Prisen deles ut i tre kategorier; små, mellomstore og store organisasjoner. Det var i kategorien store organisasjoner at Nordic Choice Hotels i går tok imot prisen for Norges niende beste arbeidsplass. Med den plasseringen ble også Nordic Choice den beste arbeidsplassen innen reiselivsbransjen.

12 500 ansatte

– Vi gratulerer Nordic Choice Hotels med igjen å ta hjem prisen for Norges beste arbeidsplass innen reiselivsbransjen. Det at et selskap i stor vekst og med til sammen 12 500 ansatte også klarer å beholde en inkluderende arbeidskultur er unikt. Vi ønsker dem lykke til i året som kommer og håper de fortsetter med det gode arbeidet! sier Jannik Krohn Falck, administrerende direktør i Great Place to Work.

Listen over Norges beste arbeidsplasser baseres på medarbeiderundersøkelser som Great Place to Work sender ut til et tilfeldig utvalg medarbeidere i selskapet. Undersøkelsen ber medarbeiderne ta stilling til 59 påstander om arbeidsplassen. Utover dette gjøres en kulturanalyse der selskapet beskriver hvordan de håndterer rollen som arbeidsgiver.

– Vi har aktivt jobbet med å bygge en god kultur i selskapet fra dag én. Da hadde vi kun ett eneste hotell i Norge og nå har vi 178 hoteller i fem land. Vår vekst har vi helt og holdent å takke våre fantastiske medarbeidere for. Å utvikle dem og kulturen i selskapet skal fortsatt stå øverst på vår dagsorden, sier Bjørn Arild Wisth, viseadministrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Reitangruppen på fjerde

Her er listen over de 10 beste arbeidsplassene i Norge (store virksomhetere) – ifølge kåringen. Reitangruppen ender helt oppe på fjerdeplass på listen.

1. Webstep

2. Finn.no

3. Sopra Steria

4. Reitangruppen

5. Cisco

6. Microsoft

7. Canon

8. Bouvet

9. Nordic Choice Hotels

10. BDO

Du finner mer om kåringen og hvilke som er best av de små og mellomstore norske selskapene på Greatplacetowork.no.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS