Best Western Royal Star 1
Best Western Royal Star 1

Hotell Stockholmsmässan inn i Best Western

I april blir Royal Star Hotel i Älvsjö et Best Western-hotell. Hotellet, som ligger like ved Stockholmsmässan, har frem til nå vært et First-hotell.

Publisert

Fra ett av rommene på Royal Star Hotel, som nå forlater First Hotels for å bli medlem i Best Western Hotels.

Hotellet får nå navnet Best Western Royal Star Hotel. Hotellet er et firestjerners konferansehotell, har 103 rom, innredet med fransk balkong, egen à la carte-restaurant, bar og Stockholms største hotellgym.

Lett adkomst til messe og sentrum

Stockholmsmässan ligger bare 100 meter unna hotellet. (Foto: Morten Holt)

Best Western Royal Star Hotel er barnevennlig med store familierom og lekerom i lobbyen, og har også egen parkering som er gratis for hotellets gjester.

I tillegg til nærheten til Stockholmsmässan, bidrar de kommunikasjonsmulighetene til at du når Stockholm sentrum i løpet av 10 minutter med toget fra hotellet.

Nyttig tilskudd

Barnevennlige rom på Best Western Royal Star Hotel i Stockholm.

– Best Western passer oss fordi vi får beholde vårt personlige preg på hotellet samtidig som vi ser mange fordeler med å tilhøre en stor global kjede som dessuten har et av verdens beste lojalitetsprogrammer. Vi ser også fram til å få ta del i Best Westerns nye frokostkonsept, Best Breakfast by Tina, noe vi tror vil gi det lille ekstra til vår allerede fine frokost, sier Stina Ohlsson, som er administrerende direktør på Best Western Royal Star Hotel.

Saken fortsetter under bildet

Fargerikt på messehotellet.

– Med sin strategiske beliggenhet blir dette hotellet et perfekt tilskudd til vår hotellportefølje, og vi gleder oss til å få hotellet inn i kjeden. At et hotell velger oss framfor en annen kjede synes vi selvfølgelig er ekstra bra, sier CEO for Best Western Scandinavia, Johan Kukacka,

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt

"
Powered by Labrador CMS