MSC Lirica Cruise Karibia
MSC Lirica Cruise Karibia

Satser med nytt, innovativt skip i Karibia

MSC Cruises utvider satsingen med et nydesignet skip som skal seile hele året i Karibia. Det nye skipet kan blant annet by på et interaktivt badeland med attraksjoner for hele familien, nye bassengområder, lugarer med terrassebalkonger og et nytt promenadedekk tett på havet.

Publisert

MSC Cruises satser med nytt, innovativt skip året rundt i Karibia. Her MSC Lirica i karibiske omgivelser. (Foto: MSC Cruises)

− Interessen for å reise på cruise i Karibia har aldri vært større, og vi har stor tro på satsingen med et nytt skip året rundt på destinasjonen, sier Claes Tamm, nordisk sjef i MSC Cruises.

Antallet cruisepassasjerer i Karibia økte i 2014. Ifølge fersk bransjestatistikk* steg det totale antallet norske reisende i Karibia med 10 prosent forrige sesong. For MSC Cruises var veksten betydelig større – 89 prosent.

Døpes i 2017

MSC Seaside, det første av to nye skip i Seaside-klassen, er en del av MSC Cruises’ satsing som skal fordoble kapasiteten innen 2022. Skipet skal døpes i Miami i november 2017 og skal deretter seile året rundt i Karibia.

Den innovative konstruksjonen på de nye skipene skiller seg fra tidligere skip med blant annet et nytt promenadedekk tett på vannet, panoramaheiser med havutsikt, lugarer med terrassebalkonger og nye bassengområder.

Cruise for hele familien

MSC Seaside Aquapark. (Foto: MSC Cruises)

MSC Seaside kommer også til å få et unikt, interaktivt badeland med fem vannsklier som strekker seg over flere etasjer, attraksjoner og vannleker for de yngste.

− Dette er en ny generasjon skip som ytterligere forsterker MSC Cruises satsing på cruise for hele familien, sier Claes Tamm.

I MSC Seasides interaktive badeland inner du:

Slideboarding – første interaktive vannsklie på et skip: En vannsklie og et interaktivt videospill i ett! Sus nedover den 112 meter lange vannsklien på en flåte med innebygget spillkontroller med fargede knapper. Målet er å matche fargene på kontrolleren med lampene som blinker langs banen.

Vær raskest i High-Speed AquaTubes: Bli med på fartsduell i en 160-meters bane med fall, skruer og svinger som delvis strekker seg ut over kanten av skipet med utsikt ned mot havet.

Vannlek for de yngste - Aquaplay & AquaSpray: De yngste gjestene kan leke i et fargerikt badeland med tippende vannbøtter, regntrær, vannkanoner og en minisklie.

Tauløypen Adventure Trail: Klatre og kryp mellom høye tårn og broer av tau i tauløypen med utsikt ned over badelandet. Her gjelder det å være kjapp for ikke å bli truffet av vannkanonene nedenfor.

Les også: Tilbyr 22 destinasjoner samme reise (publisert januar 2015)

Les også: MSC Cruises vokser og investerer tre milliarder kroner (publisert april 2014)

Les også: MSC Cruises fra Oslo (publisert oktober 2012)

Les også: Lanserer vincruise (publisert august 2014)

Fakta Seaside-skipene

Lengde: 323 meter

Bredde: 41 meter

Tonnasje: 154 000 tonn

Lugarer: 2 070

Antall gjester: 5 300

Antall dekk: 21

MSC Seaside skal døpes i november 2017 og søsterskipet er ventet å bli levert i mai 2018. MSC har opsjon på ytterligere ett skip.

* CLIA Europé Statistics 2014

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS