Starbucks Sandvika

Starbucks på plass på Sandvika Storsenter

Starbucks fortsetter sin ekspansjon og åpnet tirsdag 17. mars sin 14. Starbucks-butikk, denne gang på Sandvika Storsenter.

Publisert

Starbucks nyeste kaffebar i Norge blir å finne i andre etasje i den gamle delen av Sandvika Storsenter.

Kaffebaren er designet av Starbucks egne europeiske designteam i Amsterdam, og bygget i nordisk stil, der naturlig treverk kombineres med det tradisjonelle Starbucks-designet. Lokalet er på om lag 190 kvadratmeter og har 72 sitteplasser.

Skal lede nyskapningen

Den nye kaffebaren ledes av butikksjef Ida Engebretsen (29) fra Oslo.

Hun har vært med siden starten med Starbucks i Norge, og har tidligere hatt stillingen som assisterende butikksjef på Starbucks Oslo S.

– Viktig å være til stede her

– For oss var det viktig å komme inn på et av Norges aller største kjøpesentre, sier administrerende direktør for Starbucks Norge og Sverige, Joannis Vendrig.

– Folk kommer til Starbucks for å prate, møtes eller jobbe. Vi er en møteplass i lokalmiljøet, en del av den daglige rutinen – og det er vi veldig glad for. Bli kjent med oss, og du ser det: Vi er så mye mer enn det vi brygger. Eller som Starbucks CEO, Howard Schultz skulle ha sagt det; «We are not in the coffee business serving people, we are in the people business serving coffee», sier Vendrig.

Sandvika Storsenter er et av Norges største kjøpesenter med om lag 200 butikker og spisesteder.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS