En av forsidene av Horeca. (Foto: Morten Holt/layout: Tove Sissel Larsgård)

Digitalt Horeca-arkiv fra 2005

Horeca tilbyr nå alle våre abonnenter tilgang til vårt søkbare digitale bladarkiv.

Pers Hotel, typebedrift i 2005.

Med økt digital satsing åpner vi også vårt bladarkiv tilbake til utgave 1 i 2005. Dette er et søkbart arkiv, hvor du enkelt kan grave frem gamle saker. Det betyr at du med et par tastetrykk kan finne tilbake til reportasjer du vet har vært omtalt i Horeca.

Noen eksempler

Med økt digital satsing åpner vi også vårt bladarkiv tilbake til utgave 1 i 2005. Dette er forsiden på den første utgaven dette året.

Et raskt søk viser for eksempel at Bagatelle, som var den første norske restauranten som ble tildelt to stjerner i Michelin-guiden, er blitt omtalt hele 148 ganger siden 2005. Og alle artiklene får nå våre abonnenter tilgang til. Et søk på Bocuse d'Or viser at det er skrevet hele 642 ganger om kokkekonkurransen.

Horecanytt kommer også til å publisere mer innhold forbeholdt våre abonnenter. Her vil du få tilgang til nyheter og reportasjer, og få siste nytt fra vår bransje.

Ønsker du å bli abonnent og få tilgang til vårt digitale arkiv, kan du tegne abonnement her.

53. årgang i 2021

Magasinet Horeca er i 2021 i sin 53. årgang (2021). Nettsiden Horecanytt.no ble etablert i 2007, og her finner du tusenvis av bransjesaker.

Bladet er velrenommert som forum for erfaringsutveksling og for gode råd til bransjen, beskrivelser av spennende konsepter, bedrifts- og trendanalyser.

Magasinet kommer ut sju ganger i året.

Her kan du se alle forsidene av Horeca siden 2007.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS