Tvedestrand Fjordhotell blir en del av Sure Collection i Best Western Hotel & Resorts. (Foto: Morten Holt)

Tvedestrand Fjordhotell inn i Best Western

Tvedestrand Fjordhotell er nytt medlem i Best Western Hotels & Resorts. Hotellet, som ligger midt på brygga i den pittoreske hvite sørlandsbyen, blir et Sure Hotel Collection by Best Western.

Publisert
Tvedestrand Fjordhotell har 26 rom. (Foto: Morten Holt)

Tvedestrand Fjordhotell har 26 rom, restauranten Sjøstjernen, og om sommeren serveres det grillmat på uteserveringen Ankerplassen, i tillegg til forfriskninger på flytebrygga Pir4.

Hotellet tilbyr også lokaliteter for firmaarrangementer, brylluper og andre begivenheter.

Inn i Sure Collection

– Med Tvedestrand Fjordhotell introduserer vi Sure Hotel Collection i Norge. Sure Collection er varemerket for personlige hoteller med søkelys på service og særpreg, opplyser sier Hege Ramm, som leder Best Western Hotels & Resorts i Norge («Country Manager Norway»).

Hotellet ligger på brygga (midt i bildet) i Tvedestrand. (Foto: Morten Holt)

– Hotellets egenart, sjarm og engasjerte vertskap bidrar til at gjestene sent vil glemme oppholdet sitt på hotellet. Det er nettopp denne typen unike hoteller med særpreg og engasjerte drivere vi ønsker å løfte frem, fortsetter Ramm.

Beholde hotellets særpreg

– Det er veldig viktig for oss å beholde hotellets personlighet og særpreg, og samtidig bli del av noe større, sier eier og daglig leder av Tvedestrand Fjordhotell. Vi får et nettverk med profesjonelle ansatte, og distribusjonen, lojalitetsprogrammet og salgsaktivitetene vi vil få i Best Western gjør at hotellet får en helt annen markedsføring, Dorte Suurballe, i en pressemelding.

Sommerbyen Tvedestrand byr på en rekke aktiviteter som golf, båtliv og kultur. Byen er kjent som Bokbyen og i juli måned arrangeres Tvedestrand Båtregatta som er årets største begivenhet.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS