Bryggselv flytter til Sørlandsparken

Bryggselv i Kristiansand flytter til nye og sentrale lokaler i Sørlandsparken utenfor Kristiansand. Bryggselv har i dag butikk i Kristiansand sentrum, der det er begrensede parkeringsmuligheter.

Publisert

Med større og mer tidsriktige lokaler med bedre parkeringsmuligheter ser Bryggselv frem til åpning i Sørlandsparken tirsdag 22.mai.

– Vi ser frem til å åpne ny butikk sentralt i Sørlandsparken med gunstig beliggenhet inntil E18. Foruten at vi kan tilby våre kunder bedre parkeringsmuligheter vil vi også få bedre muligheter til å holde kurs og andre relevante arrangementer, sier daglig leder Torstein Kvale i Bryggselv i Kristiansand.

300 kvadratmeter

– Den nye butikken er på 300 kvadratmeter og vil bidra til at vi bedre kan betjene markedet i både Vest og Aust-Agder. Vi ser at hjemmebrygging fortsatt er i god utvikling og vi ser frem til å vokse enda mer i fremtiden, sier Kvale.

Foruten utsalg i Kristiansand, kan også Bryggselv tilby pick up point i Grimstad. Med ny butikk i Sørlandsparken vil det være enklere å betjene markedet i Agder, som er i god utvikling.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS