Kathinka Gulbrandsen tar over som kjøkkensjef på Thon Hotel Oslo Airport etter Øyvind Jensen. (Foto: Thon Hotel Oslo Airport)

Ny kjøkkensjef på Thon Hotel Oslo Airport

Kathinka Gulbrandsen (30) er ansatt som ny kjøkkensjef på Thon Hotel Oslo Airport. Hun tar over etter Øyvind Jensen, som har vært kjøkkensjef på hotellet de siste seks årene.

Publisert
Kathinka Gulbrandsen er ny kjøkkensjef på Thon Hotel Oslo Airport. (Foto: Thon Hotel Oslo Airport)

Gulbrandsen, som tok fagbrevet på Losby Gods, har vært assisterende kjøkkensjef på Thon Hotel Oslo Airport i sju år, og nå venter større oppgaver.

– Vi mørner vårt eget kjøtt og bruker mange lokalprodusenter både på kjøtt-, bær- og saftprodukter, som for eksempel hylleblomstsaft, meldes det fra kjøkkenet på hotellet.

Øyvind Jensen gir seg etter seks år som kjøkkensjef på Thon Hotel Oslo Airport. (Foto: Thon Hotel Oslo Airport)

Nyskapning

– Vår hotelldirektør Anja Syversen lar oss få bruke tid, penger og energi på nyskapning. Vi har egen urtehage, og dyrker grønnsaker som beter og jordskokker. Vi har epler og bier som produserer honning. I tillegg til vår egen saft, har vi produsert øl. Vi har blitt kåret til Akershus’ beste frokost to år på rad, vi var i finalist i «Årets matgledebedrift» i 2017, sier Jensen.

– Vi er rett og slett veldig stolte av jobben som har blitt gjort og skal gjøres i årene som kommer med mere egenproduserte råvarer, sier Jensen.

Stort hotell

Thon Hotel Oslo Airport ligger på Gardermoen og har 460 rom, og er hovedsakelig et kurs- og konferansehotell, men har også egen a la carte-restaurant. Hotellet kan ha over 2000 personer på bankettmiddager, lunsj og frokost.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS