Jarle Moen Hotelldirektør Arena Fornebu
Jarle Moen Hotelldirektør Arena Fornebu

Fra Quality Hotel 33 til Quality Hotel Arena Fornebu

Jarle Moen blir hotelldirektør for det nye Quality Hotel Arena Fornebu, som åpner januar 2012. Det blir et nytt kurs- og konferanse hotell i Choice-regi. Moen kommer fra stillingen som hotelldirektør på Quality Hotell 33 på Økern.

Publisert

Jarle Moen blir hotelldirektør for det nye Quality Hotel Arena Fornebu, som åpner januar 2012. (Foto: Choice)

- Vi skal åpne Norges råeste konferansehotelll, vegg i vegg med landets mest spennende teknologibedrifter, skryter den nye hotelldirektøren, og fortsetter:

- Lokaliseringen gir oss en fantastisk mulighet til å teste grenser innen teknologi og fasiliteter. På Quality Hotel 33 på Økern skapte vi et fenomenalt konferansehotell midt i et veikryss. Jeg gleder meg til å ta med meg erfaringene herfra og den fantastiske Choice-kulturen til Fornebu og Quality Hotel Arena.

305 dobbeltrom

Det nye Quality hotellet er samlokalisert med Aker Solutions i et bygg som totalt sett rommer 46 000 kvadratmeter.

Tomta ligger mellom Telenor Arena og sjøen. Hotellet får 305 dobbeltrom. Plenumssalen får en kapasitet på 500 personer, og blir dermed Oslo vest og Bærums nye kongressal. I tillegg kommer møterom, restauranter og kontorplasser.

Åpnes januar 2012

- Quality Hotel Arena Fornebu skal bli et av de mest attraktive møteplassene i Norge og et naturlig samlingspunkt for kurs og konferanser. Vi er svært glade for at Jarle Moen med sin teft og erfaring skal lede dette arbeidet. Vi gleder oss til åpningen i januar 2012, sier direktør for Quality Hotels i Choice Hotels Scandinavia, Eivind Tangvik.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS