Espen Hammersvik er ny direktør på Clarion Hotel Bergen Airport.
Espen Hammersvik er ny direktør på Clarion Hotel Bergen Airport.

Ny direktør på Clarion Hotel Bergen Airport

Espen Hammersvik (34) er ny hotelldirektør på Clarion Hotel Bergen Airport. Hammersvik ble kåret til «Årets Unge Hotelier»av HSMAI i 2016.

Publisert

– Jeg er ufattelig glad for og stolt av å tre inn i rollen som hotelldirektør på et av Norges flotteste hotell. Sammen med den fantastiske gjengen som jobber på hotellet skal vi skape gode hotellopplevelser for våre gjester. Flesland går en svært spennende tid i møte, og jeg kan love store mengder med energi, mot og begeistring, sier Espen Hammersvik i en pressemelding.

Gikk gradene hos Bølgen & Moi

Samtidig med studiene på Norsk Hotellhøgskole i Stavanger, gikk Hammersvik gradene på Bølgen & Moi, fra servitør til daglig leder. De siste fire årene har han vært Food & Beverage Manager på Clarion Hotel Admiral i Bergen. I fjor gikk han til topps i HSMAI sin kåring av Årets Unge Hotelier.

– Vi synes det er utrolig morsomt når talenter som Hammersvik tar stegene videre. Nå får han muligheten til å drive et fantastisk hotell sammen med dyktige kolleger. Vi gleder oss til å se hva gjengen på Flesland finner på fremover. Det blir et levende hotell, det er helt sikkert, sier driftsdirektør for Clarion Norge, Terje Ropstad.

Hammersvik vil om kort tid innta direktørrollen, og er tydelig på hva som blir hans viktigste prioritering når konkurransen i markedet på Flesland blir tøffere. Han skal lede hotellet i konkurransen med Scandic Flesland Airport, som åpnet i dag.

– Konkurransen skjerper oss

– Konkurranse skjerper oss, og vi skal sørge for å fortsatt være det naturlige førstevalget for våre gjester. Vi skal by på fantastisk service i alle ledd, restauranten Kitchen & Table, flotte rom, konferanseavdeling med flust av muligheter og en sammensveiset gjeng med pasjonerte medarbeidere som vil gjøre sitt ytterste for å gi våre gjester en super opplevelse, sier han.

I følge Hammersvik skiller et flyplasshotell seg mye fra et hotell beliggende midt i en by. Dette gjelder også i Bergen. – Flyplasshoteller har ikke like mange valgmuligheter som et hotell midt i byen, og det er derfor viktig å skape aktiviteter og gjøre hotellet til et levende og pulserende sted. Her ligger det en spennende utfordring, og jeg brenner for kreative og innovative løsninger. Jeg gleder meg stort til å komme i gang, sier han.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS