Ledergruppen i Quality Hotel var naturlig nok storfornøyd med å bli tildelt den europeiske prisen. (Foto: Quality Hotel)
Ledergruppen i Quality Hotel var naturlig nok storfornøyd med å bli tildelt den europeiske prisen. (Foto: Quality Hotel)

Gjev pris til Quality Hotel

Quality Hotel vant prisen for «Best Cultural Transformation of the Year» da HSMAI nylig hadde sin årlige Europa-kåring. I juryens begrunnelse trekkes Quality Hotels dedikerte arbeid med å definere og spre kulturen, skape trygghet og tillit samt eierskap hos alle ansatte, med kjedens visjon i grunn, frem som viktig for tildelingen. I tillegg fremheves de positive resultatene når det gjelder gjestetilfredshet, medarbeidertilfredshet og lojalitet.

Publisert

HSMAI Region Europe Awards-seremonien, som i år ble arrangert for sjette gang, som anerkjenner fremragende prestasjoner i reiselivsbransjen.

– Pris som betyr mye

– Vi er vanvittig stolte over å vinne denne prisen. Det dedikerte arbeidet og gleden med kulturarbeidet som vi, våre 6400 servicehelter og 44 kulturambassadører har gjort gjennom året på alle våre Quality Hotel, har gitt utrolige resultater. Sammen bidrar vi til at vi hver eneste dag leverer på den gode servicen vi lover, at vi har fornøyde medarbeidere og gjester. Denne prisen er til hver og en av oss i Quality Hotel, sier Odd Petter Meinseth, Culture Officer for Quality Hotel Norge, i en pressemelding.

Han fortsetter: – For å si det sånn, vi kom med kryssede fingre og dro hjem med stjerner i øynene.

Satser på servicekultur

I 2016 tok Quality Hotel et strategisk steg i satsingen på servicekultur, og opprettet to stillinger kalt «Culture Officers»; en for Norge og en for Sverige og Danmark. I tillegg fikk en ansatt på hvert hotell rollen som kulturambassadør («Culture Ambassador») med ansvar for å hjelpe til med å følge satsingen.

Prisutdelingen HSMAI Region Europe Awards 2017 ble arrangert under HSMAI Region Europe’s årlige konferanse i Amsterdam 10. april. Prisen «Best Cultural Transformation of the Year» er en av seks priser i ulike kategorier som ble utdelt av en jury, bestående av erfarne toppledere fra ulike deler av reiselivsbransjen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS