Illustrasjonsfoto: Morten Holt
Illustrasjonsfoto: Morten Holt

Inspirasjonsdag hos Primulator

Primulator AS inviterer til inspirasjonsdag og minimesse for alle i bransjen tirsdag 15. mai

Publisert
Pascal Dupuy deltar.
Pascal Dupuy deltar.

«Innkjøpere, kategorisjefer, key account managere, kokker, baristaer, F&B-managere, hotellfolk og leverandører er velkommen. Vi har i år et program som vil inspirere, motivere og effektivisere driften deres. Alle våre bidragsytere leverer den høyeste kvalitet, og vil garantert åpne nye dører for oss alle på en eller annen måte. Vi anbefaler både eksterne kunder og samarbeidspartnere, samt alle andre i vår bransje til å sette av tid denne dagen for å besøke oss i vårt flotte showroom, testkjøkken, gelatolab og kaffelab», heter

det fra Primulator.

Martin V. Sørensen.
Martin V. Sørensen.

Foredrag og minemesse

Anne BIrte Hanken.
Anne BIrte Hanken.

I tillegg til nyheter, blir det masse smaksprøver, foredrag, «live coo-king», og også mulighet til selv å interagere. Primulator skal blant annet vise hvor enkelt det er å starte opp med takeaway italiensk pizza.

Blant dem som skal delta på arrangementet, nevner vi Pascal Dupuy, Boris Praljak (Café Victor), den danske landslagskokken Martin V. Sørensen, Anne Birte Hanken (kaffebrenneriet Jacu) og Norsk Kaffeinformasjon.

Arrangementet, som pågår mellom klokka 10 og 15 denne fredagen, er gratis. Primulator holder til i Johan Scharffenbergsvei 95 i Oslo.

Meld deg på via Primulators facebookside eller på mail til jenny.a@primulator.no.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS