Europas beste Clarion-hotell i 2019. (Foto: Nordic Choice Hotels)
Europas beste Clarion-hotell i 2019. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Europas beste Clarion-hotell

Europas beste Clarion-hotell ligger i Rogaland. Clarion Hotel Air på Sola mottok nylig prisen «Clarion Hotel of the Year” på kongressen Empower to Exceed, som arrangeres av Choice Hotels Europe.

Publisert
Clarion Hotel Air. (Foto: Nordic Choice Hotels)
Clarion Hotel Air. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Choice Hotels Europe er en del av Choice Hotels International, et internasjonalt konsern med 6400 hotell verden over. I over 20 år har Nordic Choice Hotels vært en stolt franchisetaker i konsernet og drevet merkevarene Clarion Hotel, Quality Hotel, Comfort Hotel og Clarion Collection Hotel.

– En stor takk til alle ansatte

– På Clarion Hotel Air jobber vi målrettet hver eneste dag for at våre gjester skal føle seg ønsket og velkommen. Dette gjelder helt fra man sjekker inn i resepsjonen, til å ha høy standard på våre rom, til å arrangere og gjennomføre flotte, store arrangementer. Det er en stor ære for oss å få motta denne prisen, og jeg ønsker å gi en stor takk til alle dedikerte ansatte som hver dag står på for våre gjester og for å få hotellet vårt til å skinne på denne måten, sier hotelldirektør på Clarion Hotel Air, Lavrans Gjønnes, i en pressemelding.

Clarion Hotel Air, som åpnet dørene for første gang 23. november 2015, er et konferansehotell bare få minutters gange fra flyplassen i Stavanger, Sola. Hotellet har 296 rom og 14 konferanselokaler, der det legges det til rette for møter, konferanser, eventer og kongresser for alt fra to til 1250 personer.

– Slik et Clarion-hotell skal være

Clarion Hotel jobber strategisk for å være den beste og mest pasjonerte hotellkjeden i norden, og har lenge jobbet for å bygge Clarion- kjeden som en sterk merkevare. Prisen de mottok nå står derfor høyt.

– Store gratulasjoner til teamet på Clarion Hotel Air, Hotellet er akkurat det vi ønsker at et Clarion Hotel skal være - et designhotell med pasjonert service som gir hver gjest det den vil ha - og litt til. Det er i detaljene magien ligger og jeg tror det er akkurat derfor Clarion Hotel Air har vunnet denne prisen, kommenterer Christen Bagger i Clarion Hotel.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS