Her ser du pizzaboks med den oppgraderte ovnsdøren med glass. (Foto: Gruue)
Her ser du pizzaboks med den oppgraderte ovnsdøren med glass. (Foto: Gruue)

Lanserer innovativ pizzaovn

Selskapet Braves Global AS i Grimstad har lansert en norskdesignet vedfyrt pizzaboks med flere innovative løsninger. – Ovnen er egnet for restauranter med uteservering, sier Markus Vesøen i selskapet.

Publisert

– Vi har fått gode tilbakemeldinger på produktet både fra privatpersoner og restauranter, sier Markus Vesøen hos produkt- og merkevareselskapet Braves Global. Sammen med Elisabeth Bratteberg han han utviklet pizzaboksen Gruue.

Egnet for horecabransjen

– Ovnen er spesielt godt egnet for horecabransjen, da vi ser veldig mange som ønsker en eller flere pizzaovner som en del av uteserveringen denne sommeren, legger han til.

Foto/illustrasjon: Gruue
Foto/illustrasjon: Gruue

Ovnen er laget med inspirasjon fra større italienske ovner, men i en mindre skala. Med et stort brenselskammer bak i pizzaovnen og en pipe i front gjør at du får en jevn og god varme som flytter seg fra baksiden og fremover over pizzaen.

Roterende pizzastein

Pizzaboks leveres komplett med pizzastein, ovnsdør som har innebygget termometer, varmeisolert håndtak i tre, og kikkehull som gjør at du kan se hva som skjer inni ovnen under stekingen uten å ta av døren.

Ovnen har flere innovative løsninger, som blant annet en roterende pizzastein som kan kontrolleres fra utsiden av pizzaovnen. Med den roterende pizzasteinen kan du enkelt snu pizzaen under steking.

Ikke bare pizza

Pizzaboks er ikke bare for pizza, men også kjøtt, fisk og grønnsaker. Med grillpanner i støpejern kan du steke grønnsaker, fisk eller lage deep pan-pizza. I tillegg har du mulighet til å røyke maten i Pizzaboks. Med et justerbart spjeld på pipen kan du kontrollere lufttilførselen og dermed bruke fuktet tre av hickory, kirsebær eller epletre som smakstilsetning når du lager mat.

Pizzaboks leveres med bein som kan foldes under ovnen og med en pipe som kan tas av, slik at den tar mindre plass ved lagring. Pizzaboks leveres med 33 x 33c m pizzastein.

Du kan lese mer om produktet på Gruue.com

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS