Sunne produkter for energipåfyll

CarePacks AS har utviklet snackskasse konsepter med sunne produkter for energipåfyll gjennom hele dagen. Flere av konseptene var finalister i årets innovasjon innenfor produksjon og emballasje på Smak 2020.

CarePacks AS ble etablert på Vinterbro utenfor Oslo i 2016, med et mål om å gjøre det enklere for folk å velge sunnere.

SnackShaker by CarePacks

Etter at pandemien slo inn, så selskapet et behov for ytterligere øke innovasjonstakten, og fikk lansert SnackShaker for bedriftsmarkedet.

SnackShaker skal være markedets tryggeste energistasjon. CarePacks jobber løpende med å heve og etablere nye bransjestandarder for storhusholdningsmarkedet.

«CarePacks har satt seg som mål å levere markedets tryggeste og «ready to serve»-energistasjoner gjennom Snackshaker, og som bidra til å holde energinivået på de ansatte oppe», er kortversjonen av satsingen mot bedriftsmarkedet.

SnackShakerens bruksområde er for servering på kontoret, konferanser og i kantinen. Den inneholder et utvalg av energigivende snacks, som eplegull, veganske muslikuler samt rå og ubehandlede nøttemikser.

Produktene er satt sammen av CarePacks’ egen ernæringsekspert for god og jevn blodsukkerstigning, og som gir deg viktig energipåfyll når klokk 14-knekken kommer. Alle produkter har lang holdbarhet, er lettvint å lagre, og reduserer logistikkutfordringer både for oppbevaring og transport.

«Back to work @home»

Selskapet har også i perioden utviklet et nytt konsept – for hjemmekontor/ansatte som ikke er på kontoret, og som markedsføres som; «Back to work @home».

Koronasituasjonen åpnet den muligheten, da med et hjemleveringskonsept til ansatte. Dette har gitt solid vekst for selskapet i påvente av at horecamarkedet skal få anledning til å operere igjen under mer normaliserte forhold. CarePacken, produktet under «back to work @home», har så langt blitt sendt til titusenvis av ansatte i Norden og Europa.

CarePacks pakkes av Jobbhuset og Adaptor, som er arbeids- og inkluderingsbedrifter. På denne måten bidrar selskapet til å opprettholde verdifulle arbeidsplasser for arbeidstakere som trenger tilrettelagt arbeid.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS