Distriktssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden Midt-Norge, Erlend-Andre Iversen ønsker velkommen til innkjøpsmesse på Clarion Hotel & Congress i Trondheim 23.mai. (Foto: NHO Reiseliv Innkjøpskjeden)

Inviterer til innkjøpsmesse

Ansatte i overnatting- og serveringsbransjen er invitert når NHO Reiseliv Innkjøpskjeden arrangerer messe under årskonferansen til NHO Reiseliv på Clarion Hotel & Congress i Trondheim mandag 23. mai.

Mellom kl. 12.00 og 17.00 stiller over 90 leverandører ut sine produkter og nyheter på innkjøpsmessen.

Fra tidligere årskonferanse. Myldrende folkeliv og gode samtaler. Ta med en bransjekollega og bli med på årets innkjøpsmesse. (Foto: NHO Reiseliv Innkjøpskjeden)

Mens årskonferansen kun er åpen for medlemsbedrifter i NHO Reiseliv, kan alle over 20 år og som jobber i bransjen og spesielt de som bestiller varer og produkter, delta gratis på innkjøpsmessen.

Dette er en stor messe der du får anledning til å rusle rundt, og bli bedre kjent med det brede sortimentet vi har innen kategoriene mat, drikke, «nonfood» og tjenester. Det bys på gode samtaler med bransjekollegaer og produktnyheter – i tillegg til muligheten for å smake på spennende mat og drikke.

Bygge relasjoner

– NHO Reiseliv Innkjøpskjeden jobber aktivt for å utvikle dynamikken mellom medlemmer og leverandører, og innkjøpsmessen er en viktig arena for dette. Dette er en fin mulighet for våre leverandører å presentere sin bedrift og deler av sitt sortiment og tilbud ovenfor næringen. Utstillerne representerer hele bredden i det behovet man har av produkter og tjenester hos ett reiselivsmedlem, sier direktør innkjøp og verving i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Morten Karlsen.

– Hente inspirasjon

– Dette er din bedrifts mulighet til å se hva som rører seg i markedet fra våre samarbeidspartnere. Vi gleder oss til å se deg på Innkjøpsmessen 23.mai, sier distriktssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden Midt-Norge, Erlend-Andre Iversen. (Foto: NHO Reiseliv Innkjøpskjeden)

– NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har nå en arena hvor du kan komme innom og hente inspirasjon til din neste meny. Ta med deg servitører, bartendere, kokker og bransjekolleger til en fantastisk messe på Clarion Hotel & Congress, her skal nye ideer og verdier skapes, sier distriktssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden Midt-Norge, Erlend-Andre Iversen.

Meld deg på

«Dette er en messe du virkelig ikke vil gå glipp av. Alle ansatte i overnatting- og serveringsbransjen er velkommen, både medlemmer og du som ønsker å vite mer om medlemskap og hva våre samarbeidspartnere kan tilby. Benytt anledningen til å snakke med oss i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden om alt du måtte lure på tilknyttet våre gode medlemsfordeler. Vi håper så mange som mulig tar turen innom innkjøpsmessen for inspirasjon og en hyggelig prat», heter det i meldingen fra NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

Her kan du forhåndsregistrere deg til innkjøpsmessen

Her kan du lese enda mer om innkjøpsmessen

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS