Thon Hotel Fagernes2
Thon Hotel Fagernes2

Blir til Thon Hotel Fagernes

Thon Hotels har inngått en franchiseavtale med Fagernes Hotell. Hotellets nye navn blir Thon Hotel Fagernes fra 1.januar 2016. Denne uka ble det også klart at det blir ny hotelldirektør på hotellet fra årsskiftet.

Publisert

Quality Hotel & Resort Fagernes blir til Thon Hotel Fagernes 1. januar 2016.

Avtalen innebærer at hotellet blir markedsført under Thon Hotels sin profil. Hotellets nye navn blir Thon Hotel Fagernes fra 1.januar 2016. Hotellet drives av Pandox Operations, som er det operative selskapet til Pandox, som eier hotellet.

Hotellet er et fullservicehotell med 138 rom og stor konferanseavdeling i sentrum av Fagernes, i hjertet av Valdres. Hotellet kan også by på flere store restaurantområder, stort fitness-senter og innendørs svømmebasseng.

OL-flokas mor blir hotelldirektør

Ellen Berntsen (54) er ansatt som ny hotelldirektør og vil tiltre sin nye rolle i forbindelse med tilslutningen til Thon Hotels 1.januar 2016.

Berntsen ble landskjent i 1994 som dama bak OL-floka under Lillehammer-OL. Fagernes’ ferskeste hotelldirektør er kjent som danseinstruktør og driver av treningssenteret på Fagernes. Under OL på Lillehammer i 1994 var hun ansvarlig for dansedelen av kulturprogrammene, der hun ble landskjent som dama bak OL-hiten «OL-floka», skriver Avisa Valdres på nett.

Berntsen tar over lederstillingen etter Martijn Jacob Scherpbier (43), som slutter etter to og et halvt år i direktørstolen.

Tidligere i august knyttet Thon Hotels også til seg et annet Oppland-hotell, nemlig Otta Hotell, som blir til Thon Hotel Otta 1. november.

Les også: Norlandia Otta Hotel blir Thon Hotel Otta (publisert august 2015)

Ut av Nordic Choice Hotels

Det er Pet­ter A. Stor­da­len-eide Nor­dic Choi­ce som de sis­te årene har dre­vet ho­tel­let på Fagernes – under navnet Quality Hotel & Resort Fagernes. Pandox har eid hotellet siden 2010.

Les også: Pandox overtar Quality Hotel & Resort Fagernes (publisert mai 2015)

Styrke posisjonen i regionen

– Med Fagernes Hotell som en del av Thon Hotels, styrker kjeden ytterligere sin posisjon i regionen. Hotellet er et optimalt hvilepunkt for våre kunder som beveger seg på strekningen mellom Bergen og Oslo, sier konserndirektør hotell & restaurant i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen i en pressemelding.

– For oss er det svært spennende å komme inn et partnerskap med et etablert merkenavn som Thon Hotels. Vi er overbevist om at samarbeidet vil bidra til å øke kundegrunnlaget vårt. Thon Hotels tilbyr et profesjonelt salgs- og markedsapparat som vi ser frem til å bli en del av, sier Vice President Helge Krogsbøl i Pandox Operations.

Underskudd

Ho­tel­let på Fagernes har i hele pe­ri­oden 2009 til 2013 blitt dre­vet med un­der­skudd. Ho­tel­let had­de i 2013 drifts­inn­tek­ter på 32,3 mil­li­oner kro­ner og et re­sul­tat før skatt på minus 2,7 mil­li­oner kro­ner. Re­sul­ta­tet var om­trent iden­tisk med fore­gå­en­de regn­skaps­år, skriver Avisa Valdres, melder Avisa-valdres.no.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS