Geitmyra smoothiesykkel
Geitmyra smoothiesykkel

Møt nabolaget og smak på skogen

For mange av dem som venter på å bli en del av samfunnet er norske smaker noe fremmed og utilgjengelig. Mat er en viktig nøkkel for å forstå og ta del i nye kulturer, både for oss og for dem som akkurat har kommet hit.

Publisert

Når Oslo World Music Festival inviterer til endagsfestivalen #VårtNabolag på Torshov Transittmottak serverer beboerne mat fra sine hjemland. Geitmyra matkultursenter for barn tar med seg smoothiesykler og den urnorske smaken av høst, så barna kan tråkke seg smoothier til fengende rytmer, heter det i en pressemelding fra Geitmyra matkultursenter.

Andreas Viestad er faglig ansvarlig på Geitmyra matkultursenter.

– Musikk og gode smaker er den beste måten å bringe folk og kulturer sammen, sier Andreas Viestad, faglig ansvarlig på Geitmyra matkultursenter.

#VårtNabolag har som mål at store og små skal bli bedre kjent med sitt nabolag, da passer det ekstra godt å bli kjent med noen av de gode og sunne smakene som finnes i skogene rundt oss.

Bli med Geitmyra og #Vårt Nabolag inn på Torshov Transittmottak og opplev en ny og annerledes del av nabolaget, lørdag 22. august klokka 15.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS