De 3 stuer Trine Holmen Løkken og Kristian Sjøseth10
De 3 stuer Trine Holmen Løkken og Kristian Sjøseth10

Til semifinalen i Årets Matgledebedrift

11 semifinalister er plukket ut i Tines kåring av Årets Matgledebedrift. Blant dem finner vi både anerkjente kantiner, hoteller og restauranter.

Publisert

De 3 Stuers kantine i Silurveien i Oslo er blant de 11 finalistene i Årets Matgledebedrift 2015. Her Kristian Sjøseth og Trine Holmen Løkken i De 3 Stuer. (Foto: Morten Holt)

«Semifinalistene er valgt ut fordi de har gjesten i fokus, og fordi de yter det lille ekstra for at gjesten skal spise god og variert mat. Alle har også fokus på å tenke nytt og variert, med et tydelig fokus på at gjestene skal få en god og gjennomført matopplevelse», heter det på hjemmesiden Tinehandel.no.

Dette er semifinalistene

"

Vaaghals, med Jørn Lie (til venstre) og Eirik Strøm Lillebø i spissen, er blant finalistene i Tines Årets Matgledebedrift 2015. (Foto: Morten Holt)

Scandic Stavanger City Wilberg Statoil Vassbotn, Stavanger Ikea Åsane, Bergen Sjøkrigsskolen, Bergen Britannia Hotel, Trondheim Kantinen på Ålesund sykehus Aarnes kafeteria, Gvarv i Telemark Restaurant Vaaghals, Oslo Voksenåsen Kultur og Konferansesenter, Oslo De 3 Stuer, Selvaag avd. 44 i OsloHoel Continental, Oslo

Vinneren av Årets Matgledebedrift blir kåret på Ostens dag 22. oktober.

Juryen

Voksenåsen Kultur og Konferansesenter er blant semifinalistene i Årets Matgledebedrift 2015.

Vinnerne blir kåret av juryen, som består av mesterkokk Ørjan Johannessen, salgsdirektør i Tine Partner Terje Døsrønningen, matfaglig ansvarlig i Tine Partner, Pål Jetmundsen og senior prosjektleder i Tine Partner, Brita Unnerud.

Kriterier

Kåringen av Årets Matgledebedrift har foregått over mange år, og de nominerte er valgt ut eter følgende kriterier:

* Den innsats som fremmes gjennom verdiskapende samarbeid, innovasjon, nytekning og kreativitet, hver dag, for å spre matglede – året rundt.

* Det gode arbeidet som gjøres for å spre matglede til gjestene gjennom gode matopplevelser og inspirerende aktiviteter med Tines produkter.

Til Bocuse d’Or Europe

Vinnerne av Årets Matgledebedrift 2015 får en matfaglig reise til Budapest og Bocuse d’Or Europe i mai 2016. Premien inkluderer reise, opphold og billetter til konkurransen og messen. I tillegg får vinnerne en flott statuett som bevis på seieren.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS