Max lanserer Frisco Hot Melt, og serverer burger på en ny måte i Norge. (Foto: Max)
Max lanserer Frisco Hot Melt, og serverer burger på en ny måte i Norge. (Foto: Max)

En hyllest til burgerkulturen

Max lanserer Frisco Hot Melt, en hyllest til burgerkulturen. Burgeren som serveres med et nytt og unikt brød.

Publisert

På midten av 1900-tallet kunne man finne en spesiell burger på flere amerikanske diners og veikroer. Burgeren ble kalt Patty Melt. I stedet for det klassiske runde hamburgerbrødet brukte de et firkantet toastbrød. Kremet ost ble lagt på for å smelte sammen kjøtt og brød. Nå tar Max denne klassiske burgeren til Norden og lanserer kampanjeburgeren Frisco Hot Melt, som serveres med et helt nytt og unikt brød.

Frisco Hot Melt Toast

– På Max smaker vi oss frem for å finne de aller beste burgere. Vi kommer alltid tilbake til hamburgerens hjemland, og nå har vi smakt Patty Melt, som inspirerte oss til å lage vår egen variant, Frisco Hot Melt, administrerende direktør i Max Hamburger, sier Richard Bergfors, i en pressemelding.

Frisco Hot Melt består av hamburger, ferske jalapeños, smelteost, Emmentaler-ost, rødløk og kreolsk dressing, alt mellom to skiver toast. Brødet er et spesielt toastbrød. Det populære Frisco-burgerbrødet er blitt utviklet til et toastbrød; Frisco Hot Melt Toast.

Brødet stekt i en blanding av smør og rapsolje

– Vi ønsket å få den smaken og følelsen vi fant i USA. Vi har nå funnet en løsning hvor brødet blir stekt i en blanding av smør og rapsolje, og det er blitt utrolig bra. Ferske jalapeños gir et «sting» som sammen med smelteost gir burgeren en smak som jeg tror hamburgerelskere vil elske, sier sjefskokk hos Max, Jonas Mårtensson.

Frisco Hot Melt på menyen på Max-restauranter i Norge fra 24. august til 25. oktober.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS