Egil Johansen hos Norsk Storkjøkken AS. (Foto: Morten Holt)
Egil Johansen hos Norsk Storkjøkken AS. (Foto: Morten Holt)

– Storkjøkkenbransjen må ta mer miljøansvar

– Storkjøkkenbransjen er en miljøversting. Det ligger så mange muligheter som ikke utnyttes. Med de lave strømprisene vi har hatt i Norge frem til nå, har det blitt gjort altfor lite, mener storkjøkkenveteranen Egil Johansen, som driver konsulentselskapet Norsk Storkjøkken AS.

Publisert


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 192,50,-
(herav mva kr 132,50)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 192,50,-
(herav mva kr 132,50)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 860,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 860,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS