Elda Bakeri har inngått en avtale med Nores. (Foto: Lise Bjelland, arkiv)

Elda Bakeri med storkjøkkenavtale med Nores

Elda Bakeri har signert en samarbeidsavtale med Nores SA. Avtalen gjelder ut 2022, og omfatter hele sortimentet til storhusholdning.

– Nores er en medlemseid innkjøpsorganisasjon for hoteller og restauranter i Norge og Sverige, med et innkjøpsvolum på over tre milliarder og rundt 1100 medlemmer. Vi samarbeider med dyktige kvalitetsleverandører, både store landsdekkende leverandører og mindre nisjeleverandører. Elda Bakeri er en innovativ og fremtidsrettet produsent som vil komplettere vårt sortiment innenfor glutenfrie bakervarer på en god måte. Det er derfor meget spennende at vi nå har fått på plass en avtale der vi kan bidra til å øke salget til en mindre produsent, samtidig som våre medlemmer får tilgang til deres gode produkter, sier innkjøpssjef hos Nores, Henning Fischer.

Styrker sin posisjon i storhusholdningsmarkedet

– For Elda Bakeri betyr denne avtalen at vi ytterligere styrker vår posisjon på storhusholdning i Norge. Nores er en veldig spennende samarbeidspartner som vi ser frem mot å jobbe sammen med. Nå Nores’ mange medlemmer tilgang til hele vårt storhusholdningssortiment, uttaler salgs- og markedsansvarlig hos Elda Bakeri, Mattias Skoglund.

Les også: Dette er årets glutenfrie bedrifter (publisert februar 2021)

Disse produktene inngår

Glutenfri allbrukspanering fra Elda Bakeri. (Foto: Elda Bakeri)

Følgende glutenfrie produkter inngår i avtalen: Pizzabunn 300g, Hamburgerbrød 4pk, Lyse baguetter 2pk, Ostebaguetter 2pk, Grove baguetter 2pk, Grovbrød 500g, Rundstykker grove 4pk, Sitronmuffins 4pk, Marsipankakestykke 2pk, Allbruksmel 1000g og Allbrukspanering 1000g.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS