Storkjøkken-nyheter fra Bama

Dette er nyhetene fra Bama Storkjøkken i mai-vinduet.

Publisert

Spiseklare Bendit-shaker

Tre varianter (Bendit Fruktmiks, Bendit Ananas og Bendit Melonmiks) med kuttet og spiseklar frukt i hendig shaker. Bendit fruktshaker passer når du er småsulten eller bare har lyst på noe sunt og godt. Shakeren inneholder praktisk gaffel i tillegg til frukt, er designet slik at den er enkel å holde og lett å sette fra seg i koppholder. Egnet produkt å servere alle som er på farten. (Vekt: 120 g., holdbarhet: 7 dager fra produksjon. Kjølevare: 0-4 °C).

Grønnkål-Mix

Ferdig vasket og kuttet blanding av fem supergrønnsaker: Grønnkål, hodekål, rødkål, rødbet og gulrot. Fargerik blanding med mange bruksområder; den egner seg like til varmebehandling og woking, som råkostsalat, i smoothies eller som garnityr. Blandingen holder seg frisk og innbydende lenge og passer også godt til buffet. (Vekt: 500 g., holdbarhet: 9 dager, kjølevare: 0-4 °C).

Hjertesalat grovkuttet

Ferdig vasket og kuttet hjertesalat, noe som gir god kjøkkenøkonomi. Hjertesalat er litt søtere og sprøere enn romanosalat. Salaten har lys farge, sprø konsistens og mild smak. Salaten egner seg godt som basis til sidesalater eller som basis i lunsjmåltider og småretter. (Vekt: 500 g., holdbarhet: 7 dager, kjølevare: 0-4 °C)

Salatbar basis

Dette er en ny blanding ferdig vasket salat bestående av grovkuttet isbergsalat, friséesalat, radicchio rosso, finstrimlet rødkål og kinakål. Er spesielt laget som tilbehør til grillprodukter og som et basisprodukt i salatbuffet. Den er ferdig og kan benyttes som den er, eller den kan pyntes med ekstra grønnsaker og salatgarnityr. (Vekt: 1 kg, holdbarhet: 7 dager fra produksjon, kjølevare: 0-4 °C).

Bulgur-salat

Et nytt produkt med varierte bruksområder. Blanding av marinert og kokt bulgur laget spesielt til buffeer, salatbarer eller som ingrediens i andre salater. Bulgursalat passer også godt sammen med andre belgfrukter. Bulgur har mild og god smak som kan minne litt om hasselnøtter. (Vekt: 1 kg, holdbarhet: 28 dager fra produksjon, kjølevare: 0-4 °C).

Fersk Thousand Island-dressing

Fersk og kaldrørt, klassiker i oppgradert versjon.

Skånsom produksjonsprosess uten varmebehandling ved bruk av kvalitetsråvarer som fersk yoghurt og hvitvinseddik. Som hamburgerdressing og i coleslaw, eller som tradisjonell salatdressing. (Vekt: 1350 ml, holdbarhet: 100 dager fra produksjon, kjølevare: 0-4 °C).

Nettside: Bama.no/storkjokken

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS