Reiselivsdirektør Bente Bratland Holm i Innovasjon Norge. (Foto: DestinasjonsKirurgene)

Reiselivsdirektøren åpner årets sesong på Beitostølen

Norges reiselivsdirektør Bente Bratland Holm åpner reiselivssesongen. Hun kommer til Beitostølen neste lørdag for å erklære sommer- og ferie-Norge for åpnet.

Når besøksnæringen på Beitostølen inviterer til «SommerÅpningsWeekend» på Beitostølen neste helg (20. og 21. juni), blir det med Norges reiselivsdirektør Bente Bratland Holm i spissen.

– Hun skal også delta på åpningen av det nye Beitostølen Velkomstsenter, opplyser prosjektansvarlig for den nye BitihornGruppen, Bjørn B Jacobsen.

Les også: BitihornGruppen – ny reiselivssatsing på Beitostølen

Fronter norsk reiselivsiindustri

– For en særdeles travel nasjonal reiselivsdirektør, som skal fronte den gedigne reiselivsindustrien fra Nordkapp til Lindenes, synes vi selvsagt det er stas at det er på Beitostølen hun kommer for å åpne sommer- og ferie-Norge. Det forteller at fjellturismen har tatt sin fortjente plass, som en av de mest attraktive opplevelsesproduktene i Norge, sier Jacobsen.

Kreative

Norges reiselivsdirektør følger godt med. Hun vet mye om fjellturismen, og hun er begeistret over Beitostølens prestasjon som reiselivsdestinasjon:

– Jeg har sagt det før og sier det gjerne igjen: Jeg er imponert over det de får til på Beitostølen. Måten de har klart å koble ikke bare rene opplevelser i naturen, men også dratt inn kulturen til fjells, med alt i fra konserter til snøskulpturfestival, prosjekter som gir oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt. De har vært veldig kreative der oppe, vært positive til å teste nye ting, og det er klart det gir et godt omdømme som igjen gjør at flere bli nysgjerrig, sier Bente Bratland Holm i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS