For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Kjøp

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Kjøp

Christophe Samijn er opprinnelig fra Flandern i Belgia, men har bodd i Norge i mange år, og driver fire restauranter i Stavanger. Her tilberedes hvit asparges på den belgiske standen på Umami Arena.
Christophe Samijn er opprinnelig fra Flandern i Belgia, men har bodd i Norge i mange år, og driver fire restauranter i Stavanger. Her tilberedes hvit asparges på den belgiske standen på Umami Arena.

Velger produkter fra Flandern

I helga er det Flandern rundt på sykkel. Hva med noen produkter fra det samme området? – Norsk frukt og grønt er helt magisk, men sesongen er veldig kort. Da tyr jeg til produkter fra mitt eget hjemland og distrikt. Da vet jeg at jeg får kvalitetsprodukter, sier kokk og restauranteier i Stavanger, Christophe Samijn.

Powered by Labrador CMS