Blir Danmarks første BW Premier Collection-hotell

Gamle Skovridergaard går inn i BW Premier Collection. Dermed blir Silkeborg den første danske destinasjonen i Best Westerns nye soft brand BW Premier Collection.

Publisert
Fra ett av rommene på Gamle Skovridergaard.
Fra ett av rommene på Gamle Skovridergaard.

Hotellet er et anerkjent hotell og konferansesenter i vårt naboland i sør. Gamle Skovridergaard er en historisk dansk «skovridergård» og tidligere kuranstalt som ligger fredelig ved de vakre innsjøene i utkanten av Silkeborg. Stedet har i mange år vært kurs- og konferansesenter for Jyske Bank, og i løpet av siste tiår er konferansefasilitetene bygget ut og oppgradert. I forbindelse med renoveringen av hotellet har man nå fullt søkelys på forretnings- og fritidsgjester, og Best Western Hotels & Resorts valgt som samarbeidspartner.

Lobbyområdet.
Lobbyområdet.

Ved Silkeborg

De naturskjønne omgivelsene er absolutt en del av gjesteopplevelsen som også omfatter en elegant kombinasjon av høy komfort, stilfull innredning, sjelden kunst og gastronomiske opplevelser. Både hotell- og konferansefasiliteter holder god standard, og hotellets særpreg gjør det til et attraktivt og populært alternativ til de andre kvalitetshotellene Silkeborg har å by på.

Gamle Skovridergaard blir et BW Premier Collection-hotell.
Gamle Skovridergaard blir et BW Premier Collection-hotell.

– Vi er glade for å få Gamle Skovridergaard med i familien. Det er et kvalitetshotell på en viktig destinasjon, der flere av våre konkurrenter også har flotte hoteller, sier Søren Nystrøm, som leder Best Western i Danmark, i en pressemelding.

Dansk, skandinavisk og global distribusjon

Ett av rommene på det staselige hotellet ved Silkeborg,
Ett av rommene på det staselige hotellet ved Silkeborg,

Hotelldirektør på Gamle Skovridergaard, Thomas Simonsen, ser også fram til samarbeidet:

– Vi har investert tid og penger i å opprettholde og videreutvikle hotellets høye kvalitetsnivå. Nå er tiden inne for å satse på dansk, skandinavisk og global distribusjon.

BW Premier Collection

BW Premier Collection teller nå åtte hoteller i Skandinavia. Dette er en global samling av utvalgte hoteller som gir gjestene en helt spesiell opplevelse. Hotellene har til felles at de markedsføres under deres egne individuelle navn, samtidig som de blir en del av Best Westerns omfattende distribusjons- og lojalitetsprogram.

For å bli et BW Premier Collection hotell kreves det at hotellet er minst 4-stjerners og høyt plassert på TripAdvisor. Hotellet skal være sentralt plassert i en storby, være et førsteklasses resort hotell eller være et unikt produkt på annet vis. BW Premier Collection hoteller kan bookes via Best Westerns reservasjonskanaler, og medlemmer av Best Western Rewards opptjener poeng på disse hotellene.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Best Western Hotels & Resorts Scandinavia

Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia er en medlemsorganisasjon med drøyt 130 privateide Best Western-hoteller i Norge, Sverige, Danmark og på Island.

Engasjert vertskap setter sitt personlige preg på hotellopplevelsen for gjestene.

Best Western Hotels & Resorts Scandinavia ledes av Johan Kukacka, mens Hege Ramm er kjedens leder i Norge.

Les mer på Bestwestern.no

Best Western International

Totalt finnes det over privateide og -drevne 4000 Best Western-hoteller i 110 land, noe som gjør hotellkjeden til verdens største hotellfamilie

Best Western skiller seg fra tradisjonelle franchise-kjeder fordi den drives på non-profit basis.

Best Western lar sine medlemshoteller beholde sin individualitet og sitt særpreg, og som samtidige tilbyr hotellene alle de tjenester som kun en internasjonal full-service hotellkjede kan; et globalt reservasjonssystem som er integrert helt ned på hotellnivå, markedsføring og salg, innkjøp, opplæring, kvalitetssikring og branding.

Best Western er 3- eller 4-stjerners hoteller som tilbyr rimelig overnatting til en høy standard og alle fasiliteter som alltid er inkludert på Best Western hotellene.

Best Western Plus er 4-stjerners hoteller med utvidet hotelltjenester og krav til interiør som gir et oppgradert hotellopphold.

Best Western Premier er eksklusive hoteller som tilbyr luksus til riktig pris og har ekstra høye krav til service, atmosfære, innredning og design.

Powered by Labrador CMS