Utsikt fra balkongen til Mamma Mia-suiten. (Foto: Best Western Hotels & Resorts)

Slottsholmen ble Best Western-hotell

Nylig åpnet Slottsholmen opp dørene til sine eksklusive og personlig møblerte suiter med utsikt over Västervik og Skeppsbrofjärden i Sverige. Slottsholmen er et BW Premier Collection-hotell.

Publisert
Fra ett av rommene på Slottsholmen. (Foto: Best Western Hotels & Resorts)

BW Premier Collection-hotell karakteriseres av en luksuriøs opplevelse av alt fra omgivelser, design, arkitektur og service.

Västerviks nye møteplass rommer også en restaurant, samt event- og konferanselokaler, treningsrom og uteservering.

«I have a dream». Slik innleder Björn Ulvaeus historien om Slottsholmen, og ønsket om at Slottsholmen, utover å være en fantastisk destinasjon, også skal inspirere gjestene til å drømme fritt og formidle følelsen av at det går an å sikte mot stjernene og samtidig beholde sine røtter.

Mamma Mia-suite på 78 kvadratmeter

Menyen i restauranten er komponert av kjøkkensjef Maria Lindén, i samarbeid med den matkonsulenten Stefan Ekengren fra restaurant Hantverket i Stockholm.

På menyen finnes blant annet Slottsholmens versjon av Bangers & Mash fra The Ivy i London, Mor Ainas Sild og Tengfeldts Pytt-i-panne.

Slottsholmens 11 suiter er utrustet med kjøkken, moderne teknikk, baderom med vaskemaskin og balkong der gjestene kan nyte synet av båtene som legger til ved bryggen nedenfor hotellet. Den mest eksklusive suiten, Mamma Mia-suiten på 78 kvadratmeter i to etasjer, har en eventyrlig utsikt over skjærgården.

– Skape lokale møteplasser

-– Vi er veldig glade for at Slottsholmen velger å være en del av Best Western. Det som forener våre hotellentreprenører er kjærligheten til stedet der de har sin virksomhet og viljen til å skape lokale møteplasser. At Slottsholmen forgyller Västervik er hevet over enhver tvil, sier sverigesjef i Best Western Hotels & Resorts, Johan Michelson.

Slottsholmen tar imot opp til 350 gjester til selskap og ulike bedrifts- og gruppearrangementer.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS