Starter året som Best Western Plus-hotell

Fra 1. januar 2018 er Hotel Bakeriet i Trondheim medlem av Best Western Hotels & Resorts. Med oppgraderte fellesarealer og utvidelse med flere gjesterom igangsatt, entrer hotellet det nye året som Best Western Plus-hotell.

Publisert

Hotel Bakeriet blir kjedens tredje hotell i trondheimsområdet, og det første Best Western Plus-hotellet i regionen.

Hotel Bakeriet ligger sentralt i Trondheim sentrum, med gangavstand til attraksjoner som Nidarosdomen, jernbanestasjonen, teateret, shopping og restauranter.

Bygning fra 1800-tallet

Det er historisk sus over hotellet som tidligere har hatt lang bakgrunn som bakeri. Bygningen er fra midten av 1800-tallet, og den dag i dag opplever gjestene et unikt miljø med utstillinger og interiører fra hotellets rike historie.

Hotellet har 109 rom, to konferanserom, lobbybar, treningsrom og restaurant.

Høyere standard som plus-hotell

– Vi har ønsket å styrke vår posisjon i Trondheim sentrum, og Hotel Bakeriet er perfekt for Best Western Hotels & Resorts med sin personlighet og unike historie. Hotellet er attraktivt både for forretningsreisende og turister, og som Best Western Plus vil hotellet tilby en høy standard og et godt servicetilbud til gjestene, sier Hege Ramm, som leder Best Western i Norge.

Pusser opp hotellet

– Etter å ha eid Hotel Bakeriet i noen år, ser vi nå veldig positivt på å skulle drifte hotellet selv som en del av Best Western-familien. Vi er i full gang med å pusse opp hotellet og implementere konseptene som ligger i Best Western Plus. Vi gleder oss til å fortsette utviklingen av hotellet slik at vi får et moderne, innbydende og levende hotell midt i den historiske delen av Trondheim sentrum, sier eier av Hotel Bakeriet, Francis Hay, i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS