Best Western Plus Victoria Hotel i Stavanger har fått nye eiere. (Foto: Best Western)

Nye eiere for Victoria Hotel i Stavanger

Victoria Hotel i Skansegata nær Vågen i Stavanger har fått nye eiere. Glastad Holding overtar 1. januar, og da starter oppussingen av det ærverdige hotellet.

Publisert

Eiendomsselskapet ble solgt av det tyske fondet Catella, mens driftsselskapet er solgt fra Rolf Hodne.

Glastad Holding eier også flere andre hoteller i Norge, i tillegg til Norwegian Outlet på Ålgård.

Best Western Plus-hotell

Hotellet ble i 2016 med i Best Western Hotels & Resorts, som et Best Western Plus-hotell.

Les også: Best Western med to nye hoteller

Hotellet har hatt røde tall de siste årene, men kjøperne tror på bedre tider. Nå skal hotellet pusses opp, noe hotelldirektør Catrine Vedøy er storfornøyd med.

Interiør på Victoria Hotel i Stavanger. (Foto: Hotellet)

– Vi har ikke fått noen signaler om annet enn at hotellet fortsetter som et Best Western Plus-hotell, sier Hege Ramm, som leder Best Western Hotels & Resorts i Norge.

Over 100 år gammelt bygg

Victoria Hotel ligger i sentrum av Stavanger, i et over 100 år gammelt og ærverdig bygg i viktoriansk stil. Hotellet har totalt 107 gjesterom og to restauranter, i tillegg til en bar. Hotellet er et forretningshotell med mye kurs og konferanse, selskaper, men også individuell ferie/fritids- og turoperatørtrafikk om sommeren.

Bankettsalen på Victoria Hotel er en historisk institusjon i rogalandshovedstaden. Da hotellet ble innviet 14. juli 1900 samlet fiffen i byen seg til den første festen under lysekronene i den storslåtte salen. Dette var et lokale byens befolkning aldri hadde sett maken til.

Du kan lese mer om hotellet på Victoria-hotel.no

– Greit tidspunkt å kjøpe hotell

– Dette er et greit tidspunkt å kjøpe et hotell på. Ingen vet helt når hotellmarkedet i Stavanger snur. Akkurat det kan vi ikke gjøre noe med, men vi må jobbe hardt med det vi kan gjøre noe med. Bare det å investere i hotellet, vil være nok til at vi får det til å gå rundt, sier Hans Petter Hagen og Endre Glastad i Glastad Holding til Rogalands Avis.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS