Foran prosessrørene hos Bioco. Fra venstre Nils Kristian Afseth, Katinka Dankel, Ingrid Måge, Jonathan Fjällman og Marco Cattaldo På denne prosesslinjen skjer en kontinuerlig enzymatisk hydrolyseprosess i rørene.
Foran prosessrørene hos Bioco. Fra venstre Nils Kristian Afseth, Katinka Dankel, Ingrid Måge, Jonathan Fjällman og Marco Cattaldo På denne prosesslinjen skjer en kontinuerlig enzymatisk hydrolyseprosess i rørene.

Vil utvikle helseriktige ingredienser til mat

Fagfolk ved Bioco, Nofima, Norilia, Nortura og Sintef samarbeider for å utnytte restråstoff fra kylling og kalkun bedre. Målet er å utvikle helseriktige ingredienser til mat. Nå kartlegges egenskaper til ulike enzymer for å utvikle proteinpulver med toppkvalitet.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS