GeirSkeieSriLankaHjelp

Skeie hjelper Sri Lankas Bocuse dOr-deltaker

I 2008 og 2009 vant Geir Skeie henholdsvis Bocuse d’Or Europe i Stavanger og Bocuse d’Or i Lyon. Nå hjelper han Sri Lankas deltaker på vei til Bocuse d’Or Asia – som forhåpentligvis kan gi plass i Bocuse d’Or i Lyon i januar 2013.

Publisert

Geir Skeie hjelper Sri Lankas Bocuse d`Or-deltaker frem mot Bocuse d`Or Asia 2012 og forhåpentligvis Bocuse d`Or i Lyon i 2013. (Foto: Privat)

Denne uka arrangeres Bocuse d’Or Europe i Brüssel. De 12 beste europeiske nasjonene er automatisk kvalifisert for verdensfinalen neste år.

Asiatisk finale i juni

Samtidig hjelper Norges siste Bocuse d’Or-vinner den srilankiske deltakeren mot den asiatiske finalen, som også er kvalifisering for neste år finale i Lyon.

De 4-5 beste nasjonene i den asiatiske finalen, som arrangeres i Shanghai 12. til 14. juni 2012, går til finalen i Frankrike.

Følgende land deltar i den asiatiske finalen i juni: Kina, Indonesia, India, Japan, Malaysia, Singepore, Sør-Korea, Thailand, Vietnam og Sri Lanka.

Interessant og spennende

– Jeg har det veldig spennende her på Sri Lanka, og det er interessant å hjelpe til. I løpet av tiden her nede skal jeg også en tur ned til Maldivene (to timers flyreise fra Sri Lanka, red.anm) denne uka for å lage en gjestemiddag på Conrad Rangali, opplyser Skeie til Horeca/Horecanytt.no.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS