
Vinnermenyen til Gunnar Hvarnes
Med denne menyen sørget Gunnar Hvarnes for å overbevise juryen om at han var den beste Bocuse d'Or-kandidaten under Årets Kokk 2009.
Sammen med sin medhjelper og commis Stian Gjerstad Iversen laget Hvarnes dette i boks 3 i konkurransehallen på Norges Varemesse:

Fisk, kveite fra Hjelmeland
* Krydderbakt kveitefilet med stekt løk og skogsyre
* Kvitsøykumle med trøffelsmør
* Variasjon på rotgrønnsaker med blåskjell og persille
* Lettrøkte jordskokker med eple og sprø piggvarfett
* Emulsjon med sitron, brunet smør og kalvesjy
Kjøtt, okse fra Jæren
* Kullgrillet bog og ytrefilet med eineraroma

* Glasert oksebryst med selleri, rødbeter og pepperrot
* Duo av blomkål og brokkoli, sort trøffel
* Potet bonne femme med parmesan og brød
* Rødvinssaus Dauro