For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Kjøp

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Kjøp

Re-Naa-kokk Mathew Leong (til høyre) er klar for Bocuse d'Or-finalen i 2025. Her sammen med Sven Erik Renaa og Adrian Vikse i restaurantlokalet i Stavanger.
Re-Naa-kokk Mathew Leong (til høyre) er klar for Bocuse d'Or-finalen i 2025. Her sammen med Sven Erik Renaa og Adrian Vikse i restaurantlokalet i Stavanger.

Renaa-kokk klar for Bocuse d’Or-finalen

Mathew Leong, som arbeider på Re-Naa i Stavanger, kvalifiserte seg nylig for finalen i Bocuse d’Or 2025 i Lyon. Sammen med sin norske commis Synva Gjerde Knapstad ble det andreplass i Bocuse d’Or Asia/Pacific. Japan vant.

Powered by Labrador CMS