Renault Logo

Bocuse d\'Or -kokkene skal kjøre Renault

Når Bocuse d'Or Europe åpnes 1. juli 2008, vil toppkokkene fra 20 europeiske land bli fraktet rundt i Stavanger-regionen i biler fra Renault. 

Publisert

Renault inngikk i begynnelsen av juni et samarbeid med Bocuse d'Or Europe hvor Renault tar på seg ansvaret med å transportere Europas kokkeelité i tidsrommet like før og etter og selvfølgelig under selve mesterskapet. På bilmenyen står modellene Laguna, Espace, Trafic og Kangoo.

Fransk-norske samarbeidet

- Det at Renault er offisiell bil for Bocuse d'Or Europe er ytterligere med på å forsterke det norsk-franske samarbeidet rundt dette mesterskapet, og det er vi spesielt glade for, sier Eyvind Hellstrøm, president i Bocuse d'Or Europe og fortsetter:

- Renault er kjent for å komme med nye og innovative løsninger på bilsiden. Det passer godt med profilen til mesterskapet som virkelig er å etablere trendene innenfor den kulinariske utviklingen.

- En ære for Renault

Fra Renault sin side er man stolte over å ha blitt valgt ut som samarbeidspartner til dette svært anerkjente kulinariske arrangementet.

- For oss i Renault står sikkerhet innenfor transport svært høyt i tillegg til innovative løsninger. Vi ser frem til å ivareta Paul Bocuse og toppkokkenes transportbehov, sier Tom Arne Melbostad, som er administrerende direktør i Renault Norge.

Powered by Labrador CMS