Geir Skeie lam2

Geir Skeie ladet opp i Skybar

Klokka 08.00 i dag går Geir Skeie i gang med sitt livs oppgave. Norges Bocuse d'Or-deltaker, som fyller 28 år i dag, skal i løpet av fem timer tilberede retter av laks og lam som skal falle i juryens smak.

Publisert

Norges deltaker ladet opp til dagens konkurranse i Skybar i 21. etasje på Rica Forum i Stavanger i går kveld.

Der kunne han nyte en vakker solnedgang kvelden før den store konkurransen.

Har fem timer på seg

Geir Skeie fra Midtåsen Solvold i Sandejord, hans coach og assistenter skal i gang som første lag i dag. De starter nøyaktig klokka 08.00 med å tilberede rettene.

Først skal den første retten, der norsk laks er hovedretten, serveres juryen klokka 13.00.

35 minutter senere, klokka 13.35, skal retten, der lam er hovedingrediensen, være klar for bedømming.

Vinner kåres i ettermiddag

Også Sveriges Jonas Lundgren skal i aksjon i dag. Mens Geir Skeie starter først i dag, har Lundgren, som arbeider på Bagatelle i Oslo, startnummer fem i konkurransen onsdag.

Den endelige avgjørelsen i Bocuse d'Or Europe faller i Stavanger Forum klokka 17.00 i ettermiddag.

Powered by Labrador CMS